ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκι Παπαβασιλείου: “Η ομάδα ημέρα με την ημέρα δυναμώνει”

0

Ο Νίκι Παπαβασιλείου μίλησε σήμερα στην κάμερα της NOVA για το επερχόμενο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή

Ο τεχνικός του Ιστορικού αναφέρθηκε στην καλή κατάσταση της ομάδας και την καλή ψυχολογία που έχουν στα αποδυτήρια οι παίκτες του. Επίσης ο Νίκι στάθηκε στην συσπείρωση της ομάδας και το πόσο θέλουν τη νίκη την Κυριακή όχι μόνο για να μηδενίσουν το -2 αλλά να είναι σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός του Πανιώνιου

“Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Πάμε προετοιμασμένοι και με βάσει τα όσα έχουμε δει από αυτόν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπω πως υπάρχει συσπείρωση στην ομάδα και με βάσει αυτό το στοιχείο, όπως και με σοβαρότητα, την ιδανική νοοτροπία σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσουμε, θα πορευθούμε στο συγκεκριμένο ματς”

Στην ερώτηση που θα κριθεί αυτή η αναμέτρηση απάντησε:

“Σε πολλά πράγματα, θα δούμε πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά καθήκον του Πανιώνιου είναι να ετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα. Η προετοιμασία της ομάδας να είναι στο 100%, ένα παιχνίδι μπορεί να το σχεδιάζεις αλλιώς και να εξελιχθεί διαφορετικά”.

Πλήρης ο Πανιώνιος Su Casa στην Ρόδο για την 1η αγωνιστική

Previous article

Πάνθηρες: “Είσαι ένα όνειρο τρελό, είσαι βαρύ ναρκωτικό…”

Next article
Login/Sign up