ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέες χαμηλότερες τιμές στα διαρκείας στο μπάσκετ

0

Η ΚΑΕ Πανιώνιος έκανε μια κίνηση έτσι ώστε να μπορέσει κάθε φίλαθλος του Ιστορικού να βρίσκεται μέσα στο κλειστό της Αρτάκης σε κάθε παιχνίδι “τελικό” του Πανιώνιου

Έτσι ανακοίνωσε τις νέες τιμές (επιδοτούμενες) από την ΠΑΕ για τα διαρκείας έως το τέλος της σεζόν:

ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ “ΤΕΛΙΚΟ”
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα παίξει έναν ακόμα «τελικό», το Σάββατο (6/1) για την σταδιακή εξασφάλιση της παραμονής του στην Α1 κατηγορία και στο πρωτάθλημα Stoiximan Basket League. Αντίπαλος θα είναι ο Άρης. Αν και πρόκειται για αυτονόητη κατανόηση, είναι επιβεβλημένο να αναφερθεί ότι η μαζικότερη δυνατή παρουσία των φιλάθλων μας, θα προσφέρει και την ανάλογη βοήθεια στην ομάδα και θα διατρανώσει την πίστη ΟΛΩΝ στην προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Η έδρα μας στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει γνωρίσει ακόμα τα μεγαλεία του παρελθόντος. Δεν την  «αισθάνθηκαν» οι φιλοξενούμενες ομάδες, όσο υπήρχαν άδειες θέσεις.
Δεν είναι ευθύνη κάθε φιλάθλου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι παρών σ’αυτή την προσπάθεια; Να την αφουγκραστεί; Και στο τέλος του αγώνα να χαρεί για την νίκη της ομάδας. Ας μην σκοράρει και ας μην παίξει άμυνα κάθε φίλαθλος. Η παρουσία και η φωνή του ήταν, είναι και θα είναι, πάντα, οι μεγαλύτεροι θεματοφύλακες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Η προπώληση  των εισιτηρίων έχει αρχίσει από τα γραφεία της ΚΑΕ (09.00-19.00). Παράλληλα, η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι εναπομείναντα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και να τα επιδοτήσει σε ποσοστό 40%.
Οι νέες τιμές είναι οι εξής:
 
30 € για τους οργανωμένους φιλάθλους. –> 20 ευρώ
50 € (τσιμεντένια κερκίδα)                     –>    30 ευρώ
70 € (πέταλα)                                          –>   50 ευρώ
120 € (κεντρική κερκίδα)                        –>  70 ευρώ
250 €VIP                                                –>   160 ευρώ
500 €VVIP                                             –>    300 ευρώ
 
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

2ο Τουρνουά γυναικείου Βόλεϊ “Χρήστος Παπαθανασίου”

Previous article

Πανιώνιος Βίκος Cola vs Άρης σε αριθμούς

Next article
Login/Sign up