ΝΑΙ ρε Πανιώνιε ΜΠΟΡΕΙΣ…

Ένας Πανιώνιος που κατάφερε και έκανε το 2 στα 2 και πλέον κοιτούν όλοι την συνέχεια αλλιώς

Ο Πανιώνιος σήμερα κατάφερε και πήρε την ώθηση που ήθελε για την συνέχεια του δεύτερου γύρου και όλοι πλέον κοιτούν την συνέχεια με άλλο μάτι και μεγάλη αισιοδοξία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν άφησε τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας Φάρο να πάρει σε κανένα δεκάλεπτο κεφάλι. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πλησιάσουν λίγο στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά εκείνη την στιγμή μίλησε ο κόσμος που βρισκόταν στο Αρτάκης και με μία φοβερή εξέδρα έβαλαν όλοι μαζί τα πράγματα στην σειρά τους.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το παιχνίδι αρκετά καλά, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην άμυνά του. Έπρεπε να περάσουν πέντε λεπτά για να μπορέσει ο Φάρος να πετύχει ένα καλάθι.

Οι Παπαντωνίου και Σάφτενααρ ήταν οι δύο παίκτες που πήραν στους ώμους τους τον Γυμναστικό και με τα εύστοχα τρίποντα κατάφερναν να μην αφήνουν τον Πανιώνιο να μεγαλώνει το σκορ.

Τα πάντα όμως κρίθηκαν όταν οι παίκτες του Ζιάγκου εκτόξευσαν τη διαφορά στους 14 πόντους (72-58) περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος. Στα εναπομείναντα λεπτά οι κυανέρυθροι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα που είχαν και στο τέλος πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.