ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΑΙ ρε Πανιώνιε μπορείς… Τρίκαλα – Πανιώνιος 76-81

0

Ο Πανιώνιος έκανε για φέτος το πρώτο του διπλό και την έβδομη νίκη του όπου κάνει το μεγάλο βήμα της παραμονής

Ένας Πανιώνιος που μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι δεν παραδίδει τα όπλα και πλέον με επτά νίκες κοιτά την σωτηρία του με αισιοδοξία. Ο Πανιώνιος σήμερα ενώ στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ομάδα συγκροτημένη τα χάλασε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί οι παίκτες του δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν στον αγώνα και άφησαν τα Τρίκαλα να μειώσουν την διαφορά των επτά πόντων.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως με δύο ωραίες φάσεις του Γκράβιτς ο Πανιώνιος κατάφερε και έκανε δύο λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού την διαφορά στους επτά πόντους και να δείχνει ότι δεν θα έχανε αυτό το παιχνίδι.

Στον αγώνα τώρα,

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος κατάφερε και έκανε την διαφορά από τα Τρίκαλα και βρήκε την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι μπροστά στο σκορ με 40-52.

Ένας Πανιώνιος όπου λειτούργησε σαν σύνολο και με τον Μπράζελτον πρώτο σκόρερ στο ημίχρονο με 15 πόντους, αλλά και ο Κράβιτς να ακολουθεί με 9 καθώς αθόρυβα και ο Κάμινγκς και αυτός με 9 πόντους να έχουν τον Πανιώνιο μπροστά με 8 πόντους μέσα στα Τρίκαλα.

Τώρα η αμυντική διάταξη του ιστορικού έδειξε πως λειτούργησε όπου ο Νταλό με 6 ριμπάουντ ήταν ο “άρχοντας” της ρακέτας.

Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και μόλις με 9 πόντους έδωσε την ευκαιρία στα Τρίκαλα να μειώσουν την διαφορά που απόκτησε από το πρώτο ημίχρονο.

Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος έδειξε πως πέρασε το διάστημα που οι παίκτες του ήταν “ζαλισμένοι” και κατάφερε να περάσει πάλι μπροστά και ειδικά 2 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Γκράβιτς έκανε μια τάπα παίρνοντας μόνος την φάση έβαλε ένα δίποντο και πήγε τον αγώνα στο 66-76 για τον Πανιώνιο.

Έτσι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε τον Ιστορικό να κάνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη με 76-81 και πλέον να πηγαίνει με ακόμα ποιό πολύ αισιοδοξία για την παραμονή του στην basket league.

 

Basket League: Τρίκαλα BC Aries vs Πανιώνιος Βίκος Cola (Live)

Previous article

Κλείνει τη σεζόν με θλάση ο Σιώπης

Next article
Login/Sign up