ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ναι μεν, αλλά…

0

Λογικό φαντάζει για κάποιους να έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος της ομάδας μετά και την πώληση του Ντουρμισάι στον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά όμως, αν αναλύσουμε τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, θα δούμε ότι οι αριθμοί δεν λένε ακριβώς την αλήθεια και υπάρχουν και επιχειρήματα από την άλλη πλευρά, τα οποία τουλάχιστον δικαιολογούν κάποιες (και σίγουρα όχι όλες) τις καταστάσεις

Η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ από την ημέρα που ανέλαβε, έχει πουλήσει κατά σειρά: Ευαγγέλου, Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό.

Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ, Μπακασέτα στην ΑΕΚ. Ασχέτως εάν έφυγε με εκβιασμό για να μπορέσει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και όχι να περιμένει μέχρι τον Γενάρη. Τελικά έγινε μεταγραφή με το αντίτιμο να είναι μικρό για τον Πανιώνιο.

Από κει και πέρα, επί των ημερών της τωρινής διοίκησης έχουν πάει στον Ολυμπιακό: Μασούρας, Ντουρμισάι, Σιώπης. Με μεταγραφή

Η περίπτωση του Καρίμ είναι εντελώς διαφορετική από αυτές. Εξηγούμαι. Ο Πανιώνιος είχε δεχτεί προτάσεις και από τον Ολυμπιακό και από τον ΠΑΟΚ και όπως όλοι θυμόμαστε ο ΙΔΙΟΣ ο παίκτης προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα και ήταν ΔΙΚΗ του επιλογή να πάει στον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα, υπάρχουν οι περιπτώσεις του Ρισβάνη και του Χατζισαφί. Ο πρώτος, ως γνωστόν βρισκόταν στην λήξη του συμβολαίου του και δεν το ανανέωνε. Η πρόταση του Ολυμπιακού ήρθε ουσιαστικά ως “μάνα εξ ουρανού” γιατί σε έξι μήνες θα έφευγε ως ελεύθερος και ο Πανιώνιος δεν θα έπαιρνε ούτε “cents”.

Ο Χατζισαφί είχε διετές συμβόλαιο, αλλά ήταν η μόνη πρόταση που ήρθε από τον Ολυμπιακό και με τους Ιρανούς να τον πιέζουν να φύγει από τον Πανιώνιο, όπως και του Μασούντ, λόγω της γνωστής ιστορίας με την Μακάμπι.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: 4 παίκτες σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και έξι παίκτες σε Ολυμπιακό με τους τρεις (Καρίμ, Ρισβάνη, Χατζισαφί) να είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Και ουσιαστικά από την στιγμή που δεν υπήρχαν άλλες προτάσεις για Ρισβάνη, Χατζισαφί προσπάθησε να πάρει η ομάδα ότι καλύτερο μπόρεσε.

Αν έφευγαν ως ελεύθεροι δεν θα ήταν πλήγμα για έναν σύλλογο που μετράει και το τελευταίο ευρό;

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου…

Σε 9 χρόνια μετακόμισαν στον Ολυμπιακό από τον Πανιώνιο μια 11αδα παίκτες

Previous article

Ξεκινά η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

Next article
Login/Sign up