Μπορεί στο τέλος να γελάσουν και οι «βάρκες»

Δεν θα είχα ασχοληθεί με το θέμα, αλλά όποιος τρίβεται στην γλίτσα του τσοπάνι, στο τέλος την τρώει στην πλάτη του.

Μερικοί έχουν βγει από σήμερα, και λένε και κρίνουν την κίνηση που έκανε ο Πανιώνιος να πάρουν κίτρινες κάρτες ο Ρισβάνης, ο Μασούντ και ο Μπέν για να μην παίξουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω αν γνωρίζουν αυτοί που τα λένε. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στις γραμμές του γηπέδου, αλλά και στην στρατηγική που διαμορφώνει ο εκάστοτε κόουτς, πριν από κάθε παιχνίδι με τους παίχτες του, που και πότε θα παίξουν και με ποιόν θα παίξουν.

Τι θέλω να πω με αυτό, θέλω να πω πως ο κόουτς ήθελε για δικούς του λόγους να μην έχει τους καλύτερους (για μερικούς) παίκτες της ομάδας μέσα σε αυτό το παιχνίδι, και διάλεξε να βάλει παιδιά που δεν έχουν ξανά παίξει με τον Ολυμπιακό ή που έχουν παίξει σαν τον Γκογιοτά που αν θυμάστε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη ήταν ο καλύτερος παίκτης του ιστορικού, και είχε κάνει το παιχνίδι της ζωής του.

Τώρα ο Σαββίδης μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη έχει δείξει ότι τον βολεύουν οι μεγάλοι αντίπαλοι γιατί θέλει να δείξει ότι γνωρίζει το «τόπι»

Φυσικά δεν θα παραλείψω τον Ταποκό που πιστεύω στο ταλέντο αυτού του παιδιού και πως θα αφήσει εποχή στον ιστορικό. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ενγκόγκ θα γυρίσει με Ολυμπιακό και θα είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι.

Τώρα, αν νομίζετε ότι ο Πανιώνιος θα πάει στο Καραϊσκάκη με κατεβασμένα τα χέρια για να χάσει, μάλλον δεν βλέπετε μπάλα και δεν έχετε σχέση με το ποδόσφαιρο εσείς με αυτά που αναφέρετε σε site και εφημερίδες του Βορρά. 

Ο Πανιώνιος για άλλη μία Κυριακή θα σας αποδείξει ότι είναι η Λερναία Ύδρα, τι θέλω να πω με αυτό τον συλλογισμό, πως όποιον και να μας πάρετε ότι και να μας κάνετε κύριοι έχουμε Ακαδημίες, ακαδημίες που κάθε άνοιξη βγάζουν «λουλούδια» και αυτά τα λουλούδια γίνονται μεγάλα και όμορφα που θα τα ζηλεύετε συνέχεια. 

Εμείς θέλουμε να δούμε πρώτα απ’ όλα τις Ακαδημίες μας να τους δώσουμε τον πρώτο λόγο, να τους κάνουμε τα προπονητικά τους κέντρα που εκεί θα μεγαλώνουμε τα αυριανά λουλούδια μας.

Μας ενδιαφέρει η εξυγίανση του συλλόγου, να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο να κάνουμε προπόνηση σε ωραίο περιβάλλον, γιατί κύριοι εμείς δεν έχουμε κανέναν να μας χρηματοδοτεί αδρά και να μην εκτιμούμε αυτά που μας προσφέρει, εμείς παίζουμε και θα παίζουμε για την γ@μημένη τη φανέλα και την ιστορία μας δεν έχουμε σκύψει ΠΟΤΕ κεφάλι, και αν σκύψαμε μας ανάγκασαν κάτι λαμόγια που μας ήθελαν μικρούς.

Μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε μάγκες, δεν το αντέχετε θα σας κάνουμε να το αντέξετε και θα σας το αποδείξουμε αυτό.

Γεια σας λοιπόν και ραντεβού στο Καραϊσκάκη, να μας δείτε πως παίζουμε γιατί είμαστε Πανιώνιος και δεν είμαστε οι ζηνοβίες του Βορρά. 

Τσακίρης Λάμπρος