ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπήκε μουδιασμένα και το πλήρωσε ο Πανιώνιος

0

Δεν κατάφεραν οι γυναίκες του Πανιώνιου να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό για την Α1 του Μπάσκετ και έχασαν 69-80.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ μουδιασμένα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Α1 του Μπάσκετ Γυναικών και δεν κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι ούτε σε ένα 10 λεπτο.

Προσπάθησαν να το γυρίσουν το παιχνίδι τα τελευταία 3 λεπτά του πρώτου δεκάλεπτου αλλά λίγο η αστοχία λίγο και πως δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους έμειναν πίσω με 20-27.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπάθησαν να να πιέσουν οι αθλήτριες του ιστορικού αλλά και τα τρίποντα αλλά και τα δίποντα δεν είχαν στόχο και η ομάδα του Παναθηναϊκού κατάφερε να τελειώσει το ημίχρονο με 39-48.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση και να μειώσει την διαφορά αλλά έδειχνε ομάδα μουδιασμένη και χωρίς πάθος για την νίκη και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 52-64

Στο τελευταίο δεκάλεπτο πλέον στα πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα μείωσαν οι αθλήτριες του Πανιώνιου μέχρι και τους 4 πόντους αλλά η αστοχία στα τρίποντα και στις επιθέσεις των δύο πόντων κάτω από το καλάθι ήταν απογοητευτικά απαράδεκτη.

Το τέλος του 4 δεκάλεπτου βρήκε την ομάδα του ιστορικού να χάνει από τον Παναθηναϊκό για την Α1 του μπάσκετ γυναικών με 69-80.

Κορυφαία από τις νικήτριες η Ασπα Καλαμπάκου και εξαιρετικές Χάμπτον , Έϊβερι ενώ δεν έμειναν πίσω και η Σλούκα Μούλη και Δίελα . Θετικό ντεμπούτο έκανε και η Τάϊνι Άνταμς που βοήθησε σημαντικά οργάνωσε έπαιξε άμυνα αλλά ήταν άσφαιρη επιθετικά .

Κορυφαία του Πανιώνιου η Πατεράκη ενώ η Χίλι πήρε πολλές ενέργειες σκόραρε αλλά ήταν σε κακή μέρα επιθετικά όπως και η Πέτερσεν. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Στεφανίδου, Θεοδωρομανωλάκη και Γρηγορίου.

Τα δεκάλεπτα έχουν:

Α’ δεκάλεπτο: 20-27

Β’ δεκάλεπτο: 39-48

Γ’ δεκάλεπτο: 52-64

Δ’ δεκάλεπτο: 69-80

 

Τσίπρα, βλέπει ο Πανιώνιος από την Καλλιθέα

Previous article

Ο Πανιώνιος δεν ξεχνά να βρίσκει Ελληνόπουλα και πιτσιρίκια

Next article
Login/Sign up