ΒΟΛΕΪ

Μπήκαν με κέφια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα Πανθήρια του Βόλεϊ Ανδρών

0

Ο Ιστορικός μετά από ένα χρόνο αποχής από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επέστρεψε στα γήπεδα του Βόλεϊ της Pre league με μια νεανική ομάδα που υπόσχεται πολλά για την συνέχεια του Βόλεϊ των ανδρών για τον Πανιώνιο στην Pre League

Ο Πανιώνιος όπως εξελίχθηκε ο αγώνας στο Αίγιο είχε εύκολο απόγευμα εκτός του τρίτου σετ που χαλάρωσε. Με επτά άσσους έναντι ενός των αντιπάλων σε όλο το παιχνίδι κατάφερε και κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική της Pre league την Αιγιαλεία με 1-3 σετ.

Στο πρώτο σετ ο Πανιώνιος πήρε από την αρχή του προβάδισμα και εύκολα κατάφερε και το πήρε με 21-25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Αιγιάλειας πήρε το προβάδισμα του σετ αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε και ανέτρεψε το προβάδισμα με 7-8. Διαφορά έκανε ο Ιστορικός δύο πόντων στο 10-12. Το σετ ήταν δυνατό τόσο στις υποδοχές όσο και στην επίθεση και από τις δύο ομάδες, αλλά στο τέλος με ένα καλό σερί πόντων και καλή αμυντική γραμμή ο Πανιώνιος πήρε το σετ και έκανε το 0-2 με 22-25.

Το τρίτο σετ ο η Αιγιαλεία ξεκίνησε δυνατά και έκανε ένα σερι 5-1 πόντων. Ο Πανιώνιος είχε πολλά λάθη στην άμυνα. Τα μπλοκ της γηπεδούχου ομάδας είχαν καλά αποτελέσματα στην επίτευξη πόντων. Ο Βραζιλιάνος των γηπεδούχων με καλά μπλοκ αμυντικά και ωραία καρφώματα πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη του τρίτου σετ με 25-21, παρά το σερί των πέντε πόντων του Πανιωνίου που μείωσε στους 4 πόντους.

Στο τέταρτο σετ ο Πανιώνιος έκανε ένα σερί 1-4 οι γηπεδούχοι κατάφεραν και μείωσαν στον πόντο με 4-5. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια του σετ κατάφερε και πήρε μια διαφορά επτά πόντων 10-17.

Ο Πανιώνιος στο 11-19 έκανε δύο συνεχόμενα λάθη και η γηπεδούχος ομάδα μείωσε σε 15-19.

Η ομάδα του Θεοδωρίδη όμως δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ελπίζουν να ισοφαρίσουν τα σετ και κατάφερε στο τέλος του τέταρτου σετ με καλή άμυνα και ωραίες επιθέσεις να πάρουν με 17-25 το σετ και το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Τα σετ του αγώνα: 21-25, 22-25, 25-21, 17-25

Α.Ο Αιγιαλέων: Προπονητής – Παπαδόπουλος Π. : Σωκράτους, Νανόπουλος, Γαβριήλ, Σαλαβασίδης, Σύρος, Lupp, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης, Παπασταθόπουλος, Βασιλάκος, Καραγιώργος, Βλαχοστάθης, Χασάπης.

ΠανιώνιοςΓ.Σ.Σ: Προπονητής – Θεοδωρόπουλος Β. : Φύτρος, Κουτσούρης, Σαλωνίτης, Καφούρος, Λέλος, Βασιλακόπουλος, Κάλφας, Κωνσταντινίδης, Μακράκης, Κουφόπουλος, Μπεζάνι, Νικολάου.

Οι εμφανίσεις της νέα αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022

Previous article

Την πρώτη τους νίκη οι παίδες στο πρωτάθλημα Βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ

Next article
Login/Sign up