ΜΠΑΣΚΕΤΠροτεινόμενα

Μπάσκετ Β’ Εθνική: Πέρασε από την Κρήτη στην παράταση ο Ιστορικός με 91-96 (Vid)

0

Ο Πανιώνιος κέρδισε σήμερα τον ΟΦΗ για την 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ με 91-96 στην παράταση

Σε ένα παιχνίδι συναρπαστικό από το πρώτο δεκάλεπτο, ΟΦΗ και Πανιώνιος μοίρασαν μπασκετικό θέαμα στο κοινό που τους παρακολούθησε. Ο Πανιώνιος με κορυφαίο τον Αλέξη Κυρίτση με 34 πόντους και τον Μπελίτση με 13 κατάφερε και πήρε μια πολύτιμη νίκη μέσα στον Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Σε όλο το παιχνίδι ΟΦΗ και Πανιώνιος ήταν πόντο με πόντο, στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ έκανε μια αντεπίθεση και κατάφερε και πήρε μια σημαντική διαφορά από τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος έκανε την δική του αντεπίθεση και με τους Κυρίτση και Μίχαλο κατάφερε και μείωσε στο τρίτο δεκάλεπτο σε 58-56.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος κράτησε το καλό μομέντο και πήρε μάλιστα και το προβάδισμα αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα δύο λάθη που έγιναν έδωσαν την μπάλα στον ΟΦΗ όπου ισοφάρισε σε 80-80.

Στην παράταση η ομάδα του Μπιζάνη κατάφερε και κράτησε καλή άμυνα και με την εύστοχη επιθετική της μορφή κατάφερε και καθάρισε το παιχνίδι με 91-96.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 22-18, 40-36, 58-56, 80-80, 91-96 (παρ.)

Γ’ Εθνική 7ος Όμιλος: Αλμυρός – Πανιώνιος 1-1

Previous article

«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»

Next article
Login/Sign up