ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοσχάτο – Πανιώνιος 1-4 – Το “έληξε” από το 28′ ο Ιστορικός

0

Στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Μοσχάτο και τον Πανιώνιο ο Ιστορικός επικράτησε του Μοσχάτου με 1-4

Ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Μοσχάτο και τον Πανιώνιο ήταν ένας τραγέλαφος για τους γηπεδούχους. Όχι στον αγωνιστικό τομέα όπου η νίκη του Πανιωνίου ήταν προδιαγεγραμμένη όσο στο εξ αγωνιστικό όπου είχαν ανακοινώσει την τηλεοπτική κάλυψη και το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν την έναρξη, βγάζει μια ανακοίνωση ο φορέας που θα το αναμετάδιδε ότι δεν υπάρχει ρευματοδότηση στο γήπεδο και δεν θα καλυφθεί ο αγώνας.

Θα αναφερθούμε και στην παρουσία οπαδών της Ηλιούπολης όπου βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο για να υποστηρίξουν το Μοσχάτο ή ζητούσαν τίποτε άλλο κύριοι της ΕΠΟ? Κύριοι, αυτά δεν γίνονται ούτε στις πιο υποανάπτυκτες ποδοσφαιρικές χώρες τις Αφρικής.

Κατά τα άλλα το Μοσχάτο ήξερε να βγάζει ανακοινώσεις κατά του Πανιωνίου με υπονοούμενα για τις ασθένειες λόγω covid-19 των ποδοσφαιριστών του Ιστορικού. Εις αλλά με υγεία κύριοι… κύριοι του Μοσχάτου και των «πιστολέρο» της Ηλιούπολης. Τελικά τα «πιστόλια» τα κρατούσαν οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού στα πόδια τους και σας «πιστόλιασαν» με 4 γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα του Μοσχάτου με 4-1 με έναν Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο να τον πιείς στο ποτήρι.

Ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 7′ λεπτό άνοιξε το σκορ με αυτογκολ παίκτη του Μοσχάτου. Στα επόμενα πέντε λεπτά (12′) ο Κοντοές με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-2.

Ο Ιστορικός συνέχισε και δεν άφησε το Μοσχάτο να πάρει καθόλου κεφάλι και στο 21′ έκανε το 0-3 με τον Πίσπα. Το Μοσχάτο κατάφερε και μείωσε το σκορ σε 1-3 στο 24′.

Με την έναρξη της επανάληψης του αγώνα ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 46’ ο Μίχος πήρε την θέση του Ξυγκόρου.

Ο Ιστορικός με ανεβασμένο το ηθικό από τα τέσσερα γκολ που είχε πετύχει στο πρώτο ημίχρονο κρατούσε την ροή του αγώνα και δεν άφησε το Μοσχάτο να τον απειλήσει.

Στο 64’ ο Πανιώνιος έκανε και την δεύτερη αλλαγή όπου ο Παπαδόπουλος πέρασε στη θέση του Γροντή και στο 67’ ο Νίνο πέρασε με αλλαγή στη θέση του Αργυρίου. Ενώ στο 77’ ο προπονητής του Πανιωνίου βλέποντας ότι το παιχνίδι είναι στον έλεγχό του και θέλοντας να δείξει τον σεβασμό του στον αντίπαλο για μεγαλύτερο σκορ έκανε Τις αλλαγές που είχαν απομείνει, στη θέση των Πίσπα και Μούντριχα πέρασαν οι, Κουτσάκης και Καμαρά.

Πλέον μετά τη νίκη του Ιστορικού η βαθμολογία έρχεται στα κανονικά της με τον Πανιώνιο πάντα πρωτοπόρο και να απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας των αγώνων του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

 

Ημίχρονο στο Μοσχάτο Πανιώνιος 1-4

Previous article

Ποινή για τα επεισόδια με την Ηλιούπολη από την ΕΠΟ

Next article
Login/Sign up