ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνοι μας και όλοι σας… Ο Πανιώνιος θα γράψει ιστορία!!! (Vid)

0

Ο Πανιώνιος την Κυριακή παίζει το παιχνίδι όλης της χρονιάς, και θέλει να αποδείξει πως δεν φοβάται κανένα, γιατί είναι ο Πανιώνιος.

Όλη η Νέα Σμύρνη ζει για την Κυριακή, όπου ο ιστορικός δίνει το παιχνίδι της ζωής του, όχι επειδή είναι ένα ντέρμπι κορυφής επειδή παίζει ο δεύτερος του πρωταθλήματος με την τρίτη, αλλά επειδή θέλουν να κλείσουν στόματα τεχνικό και διοικητικό επιτελείο του ιστορικού σε όλους αυτούς που μας πολεμούν με άμεσα και έμμεσα μέσα.

Σήμερα η πειθαρχική επιτροπή “χτύπησε” για άλλη μία φορά την “οικογένεια” του ιστορικού επιβάλλοντας της ποινές αποκλεισμού από τα γήπεδα του Νίκου Ζαμάνη και με εξουθενωτικά ποσά στην ΠΑΕ.

Η αντίδραση του Νίκου Ζαμάνη δεν άργησε να έρθει και απάντησε σε όλους αυτούς…

“Ο Πανιώνιος έχει δημιουργήσει πρόβλημα… Υπάρχουν διαπλεκόμενα…”

Ο Πανιώνιος είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχει δημιουργήσει… πρόβλημα όπως είπε ο Ν. Ζαμάνης.

“Εμείς στη θέση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή, έχουμε δημιουργήσει πρόβλημα όπως και να το κάνουμε. Όταν από πίσω σου είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, έχεις δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι όπως όταν ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το ίδιο πράγμα. Οπότε, καταλαβαίνεται ότι υπάρχουν διαπλεκόμενα. Είναι 100% σίγουρο. Μας σφάζουν, δεν μπορώ να μην διαμαρτυρηθώ” τόνισε.

Υποστήριξε επίσης ότι ποτέ δεν έβρισε τον Κατσικογιάννη (“ήταν δίπλα μου ο παρατηρητής του αγώνα, αν τον έβριζα θα μου έκοβε τα πόδια” είπε) ενώ κατήγγειλε ότι ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα 2.5 ώρες μετά το παιχνίδι… “καταλαβαίνετε ότι έπαιρνε τηλέφωνο, ρώταγε, τι θα πει και πως θα αμυνθεί. Του είπα ότι θα τον καταγγείλω και θα τον κυνηγήσω και θα τον κυνηγήσω νομικά. Έχω ζητήσει ακρόαση από την ΚΕΔ για τον συγκεκριμένο διαιτητή, είναι επικίνδυνος”.

Αυτή ήταν η απάντηση του Νίκου Ζαμάνη στην τιμωρία που του επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή για όσα έγιναν με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά του Πανιωνίου κατέθεσε και ο Χρήστος Δάρρας, πρόεδρος και γιατρός της ομάδας. “Στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία αστυνομικού διευθυντή, παρατηρητή, οποιοσδήποτε γυρίσει και πει το “αει γαμ…” είναι υποχρεωμένος και ο παρατηρητής και ο αστυνομικός διευθυντής, με βάση το νόμο, να τον συλλάβει επί τόπου και να τον πάει αυτόφωρο, πράγμα το οποίο δεν έγινε γιατί κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε. Ή ειπώθηκε και έχει κάνει έλλειψη ο αστυνομικός διευθυντής που δεν το αναφέρει πουθενά ή ο παρατηρητής ή δεν έχει πει αυτή την φράση” υποστήριξε.

Τέλος αδέρφια να πούμε ότι εμείς οι οπαδοί και φίλαθλοι του ιστορικού πρέπει να δώσουμε την απάντησή μας την Κυριακή στο γήπεδο.

Με όσο πιο μεγάλη προσέλευση του κόσμου γίνει στο γήπεδο για την ενίσχυση της ομάδας μας τόσο πιο μεγάλη θα είναι η απάντηση σε όλη αυτή την ποδοσφαιρική “διαπλοκή” του ΠΟΚ που μας πολεμά γιατί, τους έχουμε γίνει το πιο κακό σπυρί στον κώλο τους.

Πριν από λίγο τελείωσε και η πορεία των Πανθήρων στους δρόμους της Νέας Σμύρνης, όπου βρέθηκε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου μαζί τους και όλοι μαζί έκαναν πορεία στους δρόμους με ένα σύνθημα και μία φωνή… “ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Σακελαρίου: “Να μπούμε με νίκη στο δεύτερο γύρο”

Previous article

Πρόγραμμα αγώνων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Next article
Login/Sign up