ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην υπάρξει άλλο “έγκλημα” εις βάρος του Πανιώνιου

0

Ο διαιτητής της 1ης αγωνιστικής με τον Βόλο και ο VAR τυχαία η ΚΕΔ τους ορίζει σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τον Πανιώνιο στην 5η αγωνιστική με την Λάρισα.

Ο κύριος Ζαχαριάδης ο οποίος την 1η αγωνιστική με τον Βόλο δεν είδε το φάουλ επάνω στον Ευαγγέλου για την φάση του δεύτερου γκολ του Βόλου, αλλά κυρίως για τον τρόπο αντιμετώπισης των «κυανέρυθρων». Φυσικά ευθύνη φέρει και ο VAR της αναμέτρησης κύριος Σέζος ο οποίος δεν τον ενημέρωσε και άφησε να κατοχυρωθεί το γκολ.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα το δεύτερο γκολ του Βόλου δεν ήταν οφσάιντ. Ο Πανιώνιος όμως δεν διαμαρτυρήθηκε για το αν το γκολ είναι οφσάιντ, αλλά για τον τρόπο αντιμετώπισης της συγκεκριμένης φάσης από τον διαιτητή του συνδέσμου Μακεδονίας. Οι διαμαρτυρίες των Νεοσμυρνιωτών είναι για φάουλ πάνω στον Ευαγγέλου νωρίτερα στην φάση το οποίο δεν σφύριξε ο Ζαχαριάδης, παρότι παραδέχτηκε την παράβαση και ο ίδιος.

Τελείως συμπτωματικά σήμερα η ΚΕΔ ορίζει πάλι τον κύριο Ζαχαριάδη ως διαιτητή και τον κύριο Σέζο ως VAR σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Λάρισα για μια κατηγορία για τον Πανιώνιο.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά οι κύριοι Ζαχαριάδης και Σέζος να “δουν” το παιχνίδι 50-50 και να μην κοιτούν αλλού όταν θα υπάρξουν κρίσιμες αποφάσεις για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο ΠΣΑΠ παρέδωσε δύο μηχανήματα ΜΕΘ στο παίδων “Αγία Σοφία” (Pics)

Previous article

Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου αλλάζει σελίδα

Next article
Login/Sign up