ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Μην σβήσεις το φεγγάρι… άστο ακόμα να λάμπει…

0

Αγαπημένε μου φίλαθλε… Μην απορείτε που σας αποκαλώ αγαπημένο. Κοιτάζεται τόσο μουδιασμένα την βαθμολογία μετά την σημερινή ήττα που έχετε ήδη ακινητοποιήσει το μέλλον μου.  Το βλέμμα σας έχει κάτι από λαχτάρα και πένθος. Τι να αναλογίστε άραγε; Ποιος σκότωσε το πάθος σας για αυτή την ομάδα; Η κατάντια μετά από την σημερινή ήττα? Ή η συνολική απάθεια προς όλα απ’ όλους?

Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άξιο της μοίρας του μιας μοίρας που προδιαγράφεται εδώ και 50 χρόνια μιας μοίρας που το ΠΟΚ να κερδίζει και ο ΠΑΟΚ τώρα και όλοι οι υπόλοιποι να..να…να..να…

Ναι φίλε φίλαθλε, οπαδέ, αυτή είναι η μοίρα του Πανιώνιου και του κάθε Πανιώνιου να βρίσκεται στον λασπότοπο με τα βουβάλια και να προσπαθεί να επιζήσει. Μη μπορώντας να γαντζωθεί επάνω σε κάποιο μπας και σωθεί και όλα μαζί τα βουβάλια να τον ποδοπατάν όταν σε κάποιες αναλαμπές σηκώσει κεφάλι και ρίξει καμία.

Δυστυχώς όσα χρόνια ξέρω τον Πανιώνιο μια μας έριξαν γιατί ήθελαν να πάρουν ένα παίκτη τσάμπα, μια μας έριξαν γιατί έτσι απλά ήταν η σειρά μας και φέτος θα μας ρίξουν (αν μπορέσουν στο τέλος) γιατί σηκώσαμε κεφάλι πέρυσι και παραλίγο να χάσει το νταμπλ ο “Γαύρος” του Βορρά.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό καραδοκούν και οι εφιάλτες της Ιστορίας όπου θέλουν να προσεταιριστούν κάτι από την Ιστορία σου και αυτό είναι το χειρότερο. Δεν θα ξεχάσω την τελευταία χρονιά που πέσαμε πόσο οργανωμένος προσηλυτισμός έγινε σε αγνούς φιλάθλους του Πανιώνιου για να πάνε στο “σίχαμα” που ακούει στο όνομα ΑΕΚ.

Επειδή δεν θέλω να ζήσω για τρίτη φορά να πέσω κατηγορία, δεν θα τους κάνω την χάρη σε κανένα, θα είμαι δίπλα στην ομάδα ότι και να γίνει, όποιος και να είναι πρόεδρος, όποιος και να είναι προπονητής, όποιος και είναι μέσα στις γραμμές του γηπέδου και θα φορά το σήμα του Πανιώνιου. Γεννήθηκα και θα πεθάνω Πανιώνιος γιατί είμαι διαφορετικός, είμαι άνθρωπος που δεν ανέχομαι την αδικία και αυτή η ομάδα έχει ζήσει στο πετσί της την αδικία απ’ όλους…

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να αντέξει αυτό που νιώθω εγώ ας ταυτιστεί και ας μην γυρίσουμε την πλάτη σε αυτή την ομάδα. Πανιώνιος είσαι, ΠΑΝΤΑ για τα δύσκολα, αν θέλαμε τα εύκολα υπήρχαν άλλες ομάδες για να γιορτάζουμε τα πρωταθλήματα των προέδρων. Εμείς είμαστε Πανιώνιοι γιατί κάτι ακόμα έχουμε στην καρδιά μας, στην ψυχή μας που δεν το νιώθουν άλλοι εκτός από τους Πανιώνιους.

Καλή σας νύχτα και οι Ιδέες δεν θα πεθάνουν ΠΟΤΕ… όσο θα υπάρχει ο Πανιώνιος (συγνώμη για την παράφραση του ρητού)

Τσακίρης Λάμπρος

Παπανικολάου: “Το σημαντικό είναι να σωθεί ο Πανιώνιος” (Vid)

Previous article

Δάρας: “Η μόνη λύση είναι ο εξωδικαστικός μηχανισμός-Υποθήκευσα τα πάντα”

Next article
Login/Sign up