ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς: “Ζητάμε συγνώμη απο τον κόσμο του Πανιωνίου”

0

Ο προπονητής του Πανιώνιου Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε για την ντροπιαστική ήττα που υπέστη μέσα στην έδρα του Κισσαμικού και ζήτησε συγνώμη απ’ όλο τον κόσμο του Πανιώνιου.

Εμείς θέλουμε να πούμε για όλο αυτό που είδαμε εχθές κύριε Μιλόγεβιτς ότι με μία συγνώμη δεν μπορείς να σβήσεις τα ότι έγιναν εχθές, θες να τα απαλύνεις? Πήγαινε την Κυριακή μέσα στη Νέα Σμύρνη και κέρδισε την Κέρκυρα 3-0 κατάφερε να μην διώξεις τον κόσμο απο το γήπεδο, ο καθένας μπορεί να κάνει λάθει αρκεί να τα δεις και να τα διορθώσεις.

Τέλος ο Μιλόγεβιτς είπε τα παρακάτω για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό:

«Για εμάς δεν είναι καλή ημέρα, είναι μία δύσκολη ήττα και θα την χαρακτήριζα και ντροπιαστική. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, γιατί όντως ήταν ένα πάρα πολύ βαρύ σκορ και δεν νιώθουμε καλά και πρώτος απ’ όλους εγώ. Σχεδιάζαμε να βάλουμε γκολ και θέλαμε να είμαστε μπροστά, ξέραμε περίπου πώς παίζει ο Κισσαμικός, αλλά δεν μας πήγε απολύτως τίποτα.

Αυτό που με στεναχωρεί και για το οποίο είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χάνουμε κλασικές ευκαιρίες. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ απλό, αν θέλεις να κερδίσεις δεν πρέπει να δεχθείς γκολ και πρέπει να βάλεις εσύ γκολ. Πρέπει να γυρίσουμε, να ηρεμήσουμε αυτές τις ημέρες, να μιλήσουμε μεταξύ μας και από εκεί και πέρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος».

Μασούρας: “Ζητάμε συγνώμη απο τον κόσμο του Πανιωνίου”

Previous article

Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής της super league

Next article
Login/Sign up