Μιλόγεβιτς: «Σήμερα το παιχνίδι το φοβήθηκα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε την συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, και ήταν τόσο σοβαρός και τόσο χαμηλών τόνων που έδειξε το ήθος που διαθέτει.

Ο Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα αφού ευχαρίστησε όλους τους παίχτες του μίλησε με χαμηλούς τόνους και με μεγάλη ταπεινότητα μπροστά σε όλα αυτά που έχει καταφέρει με τον ιστορικό φέτος.

Δεν παρέλειψε να πει, ότι το παιχνίδι το φοβήθηκε σήμερα και να αναφερθεί για την αντίπαλη ομάδα ότι δεν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση μιας και διαθέτει πάρα πολύ καλό σύνολο ομάδας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είπε αναλυτικά στη συνέντευξη τύπου που έδωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Συνήθως δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά σήμερα το φοβήθηκα το παιχνίδι. Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα, δεν της αξίζει αυτή η θέση και για αυτό εστιάσαμε στην σοβαρότητα και στον επαγγελματισμό μας», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Θέλαμε τους βαθμούς και δίκαια κερδίσαμε. Μένει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Και στον α΄ γύρο ήμασταν σε αυτό το επίπεδο, αλλά χάσαμε το ματς από την Βέροια. Δεν πετύχαμε τίποτα, κρατάμε κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε».