ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς, Χάσαμε άλλους δύο βαθμούς σήμερα (video)

0

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά το παιχνίδι του ιστορικού με τον Πλατανιά είπε πως ήταν το δεύτερο παιχνίδι σήμερα που χάσαμε άλλους δύο βαθμούς, πάμε να δούμε ότι είπε ο προπονητής του ιστορικού:

«Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο μέρη. Το ένα μέρος μέχρι την αποβολή και το άλλο μετά την αποβολή του παίκτη μας στο 65ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος εκτός από την πρώτη μεγάλη φάση που είχε ο Πλατανιάς ελέγχαμε απόλυτα το ματς, βάλαμε ένα γκολ και περιορίσαμε τον Πλατανιά, καθώς δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε ευκαιρίες για να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέραμε. Και είναι το δεύτερο ματς που συμβαίνει αυτό και τελικά χάσαμε τη νίκη, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια δεχτήκαμε μια ακόμα τζάμπα κίτρινη κάρτα κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε αυτό το επίπεδο. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, έπρεπε να γυρίσουμε πίσω που δεν το θέλαμε σε καμία περίπτωση.

Έτσι ο αντίπαλος πήρε κατοχή και πρωτοβουλία, κάτι που δεν θέλαμε. Μας έβαλε στα καρέ μας που είναι και φυσιολογικό και τελικά ισοφάρισε, ενώ στο τέλος είχαμε και τύχη. Το παιχνίδι ήταν για ένα μεγαλύτερο σκορ για εμάς που έπρεπε να το πάρουμε όμως μετά την αποβολή θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χάσαμε δυο βαθμούς μετά απ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Εύχομαι στον Πλατανιά καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και εμείς από εδώ και στο εξής έχουμε ένα δύσκολο μήνα, θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί κάνουμε ευκαιρίες και μάλιστα με ωραίο τρόπο, πρέπει να επιμείνουμε και να δουλέψουμε. Εμείς δώσαμε το περιθώριο και βάλαμε στο παιχνίδι τον Πλατανιά».

Να σημειώσουμε εμείς ότι και πέρυσι ο Πανιώνιος είχε φέρει ισοπαλία με τον Πλατανιά στην έδρα του και δεν έχουμε κάνει νίκη μέσα εκεί ακόμα.

Ήττα για το πόλο στους άνδρες απο Ολυμπιακό

Previous article

Επεισοδιακό παιχνίδι στο Αρτάκης με τραμπούκους

Next article
Login/Sign up