ΒΟΛΕΪ

Μηδενίστηκε ο Πανιώνιος με την ΧΑΝΘ λόγω έδρας και γιατρού

0

Το γυναικείο Βόλεϊ του Πανιώνιου είχε αγώνα σήμερα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League με την ΧΑΝΘ.

Ο Πανιώνιος και πιο συγκεκριμένα η ομάδα βόλεϊ των γυναικών σήμερα μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια κατάφερε και βρήκε έδρα (Την Παρασκευή το απόγευμα) για να παίξει τον εντός έδρας αγώνα με την ΧΑΝΘ στην Αργυρούπολη. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 12:00 αλλά ο γιατρός του αγώνα δεν ήταν στο γήπεδο λόγω έκτακτου ιατρικού περιστατικού. Οι διαιτητές περίμεναν 15′ λεπτά όπως λέει ο κανονισμός και ο γιατρός κατάφερε και ήρθε στο γήπεδο μετά από 24′ λεπτά.

Οι διαιτητές όμως είχαν μηδενίσει τον Πανιώνιο και έδωσαν τον αγώνα υπέρ της ΧΑΝΘ χωρίς να θέλουν να ακούσουν κανένα, ούτε την αντίπαλη ομάδα όπου συμφωνούσε να ξεκινήσει ο αγώνας με το που ήρθε ο γιατρός.

Ο Πανιώνιος θα κάνει ένσταση για τον μηδενισμό αυτό θα κάνει αίτημα για επανάληψη και νέο ορισμό του παιχνιδιού.

Το θέμα όμως δεν είναι ο μηδενισμός αυτός στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το μεγάλο θέμα είναι ότι πλέον ο ερασιτέχνης Πανιώνιος δεν έχει έδρα και είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ μέσα στην ίδια του την πόλη. ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ από ορισμένους ανθρώπους που δεν έχουν την πυγμή να χτυπήσουν το χέρι σε συγκεκριμένα γραφεία και να τους πουν με πια ΙΣΤΟΡΙΑ και πια ομάδα παίζουν δικά τους παιχνιδάκια.

Ο Πανιώνιος δεν είναι κανενός ο Πανιώνιος ανήκει στην πόλη του και στον κόσμο του μα πιο πολύ στην Ιστορία του βρείτε ΤΩΡΑ γήπεδο για να παίζουν οι ομάδες του ερασιτέχνη Βόλεί, Μπάσκετ, Χάντμπολ γιατί δεν πάει άλλο.

*ΥΓ Αλήθεια για πείτε στις ομάδες που διατυμπανίζατε από πέρυσι ότι τους βρήκατε προπονητήρια και πληρώνετε αδρά για αυτά κάθε χρόνο που θα κάνουν τώρα προπονήσεις?

*Αλήθεια με το “Ανδρέας Βαρίκας” τι γίνεται πότε θα είναι έτοιμο ξέρει κανείς? ή να ρίξουμε την τράπουλα?

Σε πακέτο από τσιγάρα “ΣΕΚΑΠ” ήταν γραμμένα τα ονόματα των διαιτητών της Super League1

Previous article

Μπάσκετ Γυναικών Α2: Ευνικός – Πανιώνιος 48-68

Next article
Login/Sign up