ΠΟΛΟ

Μιχάλης Βέκκου: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πάνθηρες”

0

Ο Μιχάλης Βέκκου μίλησε για την μεγάλη νίκη του Πανιώνιου στο Πόλο επί της Χίου και δεν ξέχασε τους Πάνθηρες να τους ευχαριστήσει.

Δε χωρά αμφιβολία ότι το γκολ με τη μεγαλύτερη βαρύτητα την 10η αγωνιστική ήταν αυτό του Μιχάλη Βέκκου κόντρα στη Χίο, όταν ο νεαρός περιφερειακός έκλεψε τη μπάλα ένα λεπτό πριν τη λέξη και αφού την κατέβασε νίκησε εξ επαφής τον Χάρη Αϊβαλιώτη, για να δώσει μια σπουδαίας σημασία νίκη στον Πανιώνιο. 

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης είπε:

«Όλη την βδομάδα προετοιμαζόμασταν για αυτόν τον αγώνα. Το παιχνίδι ήταν κλειστό από την αρχή δεν ήμασταν καλοί. Με κάποια λάθη μας βρεθήκαμε να χάνουμε με δύο γκολ.

Στο 4ο οκτάλεπτο μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη που στο τέλος το καταφέραμε με δυο σημαντικές αποκρούσεις του Πρωτονοταρίου και ένα πολύ σημαντικό μπλοκ στην τελευταία άμυνα του Θεοδόση.

Η ανατροπή ξεκίνησε όταν αρχίσαμε και βλέπαμε πιο καθαρά το παιχνίδι στην επίθεση και παίζαμε με μυαλό. Μεγάλο κομμάτι στην ανατροπή έπαιξαν τα δοκάρια μας στο παραπάνω, διότι έβαλαν σημαντικό γκολ και κυριότερο αυτό του Κουλιεράκη που έφερε την ισοφάριση.

Όσον αφορά τη φάση του γκολ, ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμένα. Όταν έκλεψα τη μπάλα, το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να κολυμπήσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φτάσω στο αντίπαλο τέρμα. Όταν έφτασα σκεφτόμουν μόνο το γκολ που θα ισοδυναμούσε με τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς.

Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για εμάς, γιατί τελειώνουμε τον πρώτο γύρο με τρεις ομάδες από κάτω μας, κάτι που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον στόχο μας.

Θέλω να πω εκ μέρους της ομάδας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας έδωσαν σήμερα οι Πάνθηρες».

Πηγή: waterpolonews.gr

Νικητές οι Πάνθηρες του τουρνουά ΕΠΣΑ

Previous article

Ο Ζαχαριάδης θα διευθύνει τον αγώνα στα Γιάννινα

Next article
Login/Sign up