ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μια καινούρια Ιστορία για το τμήμα Χάντμπολ του Πανιώνιου

0

Σήμερα διαβάσαμε από το blog του χάντμπολ του Πανιώνιου μια είδηση που μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτή την Ιδέα και σε αυτό τον σύλλογο

Μπορεί να έχουν περάσει τα μύρια όσα ως τμήμα, μπορεί να τρέχουν από γήπεδο σε γήπεδο γιατί ΠΟΤΕ δεν είχαν έδρα στη Νέα Σμύρνη, μπορεί να μην υπήρχε ΠΟΤΕ κανείς δίπλα τους. ΑΛΛΑ ρε μάγκες σας βγάζω το καπέλο γιατί είσαστε η πραγματοποίηση της Ιδέας αυτής της ομάδας. Φυσικά όταν εννοώ μάγκες συμπεριλαμβάνονται και αυτές τις πραγματικές Πανθηρίνες που πριν 5 χρόνια το έβαλαν σκοπό και το υλοποιούν φέτος ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

Διαβάστε τι έγραψε ο Αντώνης Κατσαράς στο blog του Χάντμπολ.

Ένα χρόνο πριν μια παρέα 5 γυναικών ξεκίνησε με την προπονήτρια Κυριακίδου Έφη αφού συζητήσαμε και ενημερώθηκαν για το που “πάνε να μπλέξουν” την προσπάθεια να στήσουν το Γυναικείο τμήμα Handball  του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Από την πρώτη στιγμή (λες και είχαν περάσει από διαλογή!!) δούλεψαν 1 ολόκληρο χρόνο χωρίς αγώνες με προπόνηση όπου μπορούσαν ξέροντας ότι αυτά που θα είχαν να πάρουν απο τον Σύλλογο θα ήταν μηδαμινά (τα έξοδα των αγώνων).
Σιγά σιγά αυξήθηκαν, συνέχισαν να δουλεύουν στις προπονήσεις, έφτιαξαν το κλίμα της ομάδας όπως το πρεσβεύει η φιλοσοφία του τμήματος έβαλαν λεφτά απο την τσέπη τους για εμφανίσεις, τα αυτοκίνητα τους για τις μετακινήσεις, πάντα χαρούμενες, πάντα χαμογελαστές.

Είναι έτοιμες!!

Προσωπικά δεν με αποσχολεί η αγωνιστική τους απόδοση και τα αποτελέσματα που θα φέρουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας αλλά να μπορέσουν να τερματίσουν ΥΓΙΕΙΣ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ!

Τα προβλήματα γνωστά (ίδια με το Αντρικό)…τα ταξίδια πολλά….
Όμως αυτή η προσπάθεια στον χώρο του Γυναικείου Handball χαίρει εκτίμησης και σεβασμού και μάλλον σιγά σιγά θα αυξανόμαστε….
Με την προσθήκη και 3 “μικρών” θα παλέψουν (είμαι σίγουρος γι’ αυτό) για ότι τους αναλογεί…..

Για την Ιστορία η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ αποτελείται:

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ  ΚΙΚΗ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΙΜΙΤΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΕΝΚΕΡΙΑΝ ΑΡΣΙΝΟΗ
ΚΑΠΑΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΧΟΥΡΣΟΥΤΙΑΝ ΜΑΝΙΚ
ΖΩΓΡΑΦΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΡΩΤΑ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΙΝΑ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΝΙΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Τέλος ο Μανιάτης για τον Πανιώνιο

Previous article

Υπέρ των μετακινήσεων φιλάθλων ο Μηνάς Λυσάνδρου

Next article
Login/Sign up