ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μη ξεκινάτε το «κυνήγι μαγισσών» οι μάγισσες κρεμάστηκαν τον 17ο αιώνα

0

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το μέλλον της ομάδας

Μπορεί να αγαπάς κάτι αλλά από την πολύ αγάπη σου να το καταστρέψεις χωρίς να το θέλεις.

Χθες βγήκαν ορισμένα γραφόμενα στα social για τον ΚΑΠ του Ιουλίου του 2021 στο άρθρο 4 παρ. 5 αναφέρει ότι ομάδες που έχουν κληθεί από την ΕΠΟ να συμμετάσχουν ως νέες ΠΑΕ στην Football League και δεν μπόρεσαν να υποστηρίξουν (οικονομικά) της παρουσία τους θα παραμένουν στην Γ’ Εθνική για τουλάχιστον 2 χρόνια. Με μία ματιά αν το διαβάσει κάποιος μη νομικός νομίζει ότι ο Πανιώνιος δεν έχει το δικαίωμα ανόδου για φέτος και ας βρει και επενδυτή.

Αλλά κανείς μα κανείς δεν μπορεί να επεξηγήσει νομικίστικους όρους έτσι όπως γράφονται σε δικογραφίες, νόμους. Οι μόνοι ειδικοί που μπορούν να διαβάσουν και να επεξηγήσουν αυτά είναι μόνο οι ΝΟΜΙΚΟΙ και κανείς άλλος.

Πληροφορίες μου λένε ότι η διοικούσα επιτροπή μαζί με τον ερασιτέχνη έχει αναθέσει σε τρεις νομικούς να τους επεξηγήσουν τι αναφέρει ο ΚΑΠ σε απλά ελληνικά.

Ας περιμένουμε λοιπόν και μην βιαζόμαστε να βγάλουμε τις κρεμάλες στις κακές τις μάγισσες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή

Ως διοικούσα επιτροπή, ανακοινώνουμε πως ο μοναδικός και αποκλειστικός στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ εθνικής και η εξεύρεση επενδυτή ώστε να επιτευχθεί η άνοδος της ΟΜΑΔΑΣ μας στην Super League 2. Είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό και αποφασισμένοι να το πετύχουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Επόμενο φιλικό για τον Πανιώνιο με τον Ολυμπιακό Β’

Previous article

Σε λίγες ημέρες τα διαρκείας του μπάσκετ του Ιστορικού

Next article
Login/Sign up