ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Μη διαβάζετε ότι σας “σερβίρουν”…

0

Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει

Από το πρωί έχει προκύψει ένα θέμα στους κύκλους του Πανιώνιου από ένα ανυπόγραφο άρθρο σε ένα αθλητικό site. Όπου κάποιος έγραψε ότι ο Γρηγορίου έχει την στήριξη της διοίκησης και μπορεί να ανανεώσει και για του χρόνου το συμβόλαιό του.

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους εγώ θα αναφερθώ σε αυτό που πιστεύω σαν Πανιώνιος φίλαθλος και μόνο. 

Ο Πανιώνιος ξεκινά από αύριο και για πέντε αγωνιστικές να κρατήσει την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος όπου θα τον οδηγήσει στην έξοδο του στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μάλλον θα έλεγα για τρίτη αν και δεν μας άφησαν να παίξουμε στην πρώτη γιατί εκείνη την χρονιά μπήκαν λιτοί και δεμένοι να ανακόψουν την εκπληκτική πορεία που μόλις είχαμε αρχίσει και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Η φετινή αγωνιστική εμφάνιση του Πανιώνιου όπου βρίσκεται εκεί που βρίσκεται μόνο με θαύμα γινόταν. Θα εξηγήσω γιατί.

Πρώτον ο Πανιώνιος παίζει φέτος με όλους τους περσινούς αναπληρωματικούς. Δεύτερον ο Πανιώνιος φέτος ΠΟΤΕ δεν έδεσε σαν άμυνα οι Μπανανά και Γκιοατά δεν έδεσαν ποτέ στην ομάδα. Τρίτον ο Πανιώνιος πήρε δύο μεταγραφές (Μασούντ και Χατζησάφι) για να βγάλει την Ευρώπη όπου μετά ήταν υπερβολή για να τους έχει δεν άντεχε το μπάτζετ της ομάδας όταν κόβεις 500 εισιτήρια κάθε φορά που παίζεις στην έδρα σου.

Η διοίκηση μόλις σε τέσσερα παιχνίδια δεν πλήρωσε από την τσέπη της λεφτά για να παίξεις εντός έδρας. Τέταρτον ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θέλουμε την οικονομική εξυγίανση της ομάδας πρώτα, για να μην σε έχουν στη σφαλιάρα οι μεγάλοι και να μπορείς να πεις “ΟΧΙ ρε μεγάλε δεν πουλάω” και δεύτερον πρέπει όλοι οι παίκτες μικροί και μεγάλοι να μαζευτούν σε ένα προπονητικό κέντρο.

Να μην τους έχεις δεξιά και αριστερά να προπονούνται μόνοι τους και με άλλες ομάδες. Αν ο Πανιώνιος καταφέρει και βγάλει την επόμενη χρονιά με τα οικονομικά όπου τα τηλεοπτικά θα είναι πολύ δύσκολα και θέλει πολύ καλά deal να κάνεις μόνος σου με την εκάστοτε τηλεοπτική πλατφόρμα που θα δεχτεί να συνομιλήσεις και συγχρόνως κάνεις και την οικονομική εξυγίανση της ομάδας θα είναι ένα επίτευγμα που μόνο νοικοκύρηδες θα μπορούσαν να το κάνουν. Άνθρωποι που αγαπούν αυτό το σύλλογο και ΟΧΙ λαμόγια που πουλούσαν παίκτες βλέπε ΣΑΜΑΡΗ στα βενζινάδικα.

Τέλος θέλω να πω πως εμείς σαν οπαδοί είμαστε υποχρεωμένοι ναι μεν να κάνουμε την κριτική μας καλοπροαίρετα αλλά και να προσπαθούμε να φέρνουμε και κόσμο στο γήπεδο έτσι θα βοηθήσουμε την ομάδα. Έτσι θα κάνουμε καλό από πλευράς μας στον σύλλογο. Δεν πρέπει μόνοι μας να πέφτουμε στο “λάκο” που μας σκάβουν μερικοί για να μας κάνουν να ασχολούμαστε και να “χαλιόμαστε” μεταξύ μας για τον προπονητή, ή για οποιονδήποτε παίκτη. Ο Πανιώνιος την συγκεκριμένη στιγμή μας έχει ΟΛΟΥΣ ανάγκη μικρούς και μεγάλους δεν υπάρχουν “Πανιωνόμετρα” για κανέναν όλοι είμαστε δίπλα σε αυτή την ομάδα. Η ομάδα μπορεί να μην παίξει καλά για διάφορους λόγους γιατί μπορεί να μην είναι στην ημέρα τους παίκτες και να μην αποδώσουν καλά σε συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους και θα τους χειροκροτήσουμε γιατί το αξίζουν ρε γαμώτο… γιατί εδώ και τρία χρόνια μας έχουν στις επάνω θέσεις της βαθμολογίας και δεν έχουμε βγάλει κανένα κομπιουτεράκι στο τέλος της χρονιάς να υπολογίζουμε πόσους βαθμούς θα πάρουμε για να σωθούμε ή μήπως τα ξεχάσατε αυτά?

Τέλος πιστεύω πως ο Πανιώνιος θα βγει πεντάδα, αν και δεν το θέλω. Θέλω να γίνει το καλοκαίρι ένα καλό ξεκαθάρισμα σε όλους και να έρθουν Ελληνάκια να παίξουν μπάλα -Θέλω να ξεκουραστεί η ομάδα να βρει την ηρεμία της, βλέπουμε στις τελευταίες αγωνιστικές πόσοι παίκτες έχουν τραυματισμούς- Όπως πριν τρία χρόνια που είχαμε τον μοναδικό ξένο τον Μπουμάλ όπου τον πουλήσαμε και ακόμα περιμένουμε τα λεφτά. Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα κύριοι και οι Ιδέες δεν αποθνήσκουν ΠΟΤΕ….

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Πάμε δυνατά αύριο για την νίκη Πανιώνιε

Previous article

Πανιώνιος vs Ατρόμητος livestreaming στο Nstv

Next article
Login/Sign up