Μην «τσιμπάτε» με τον κάθε αναπόγραφο δημοσιογραφάκο

Αυτές τις ημέρες μερικοί «δημοσιογράφοι» προσπαθούν είτε από άγνοια τους ή και επίτηδες να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο του Πανιώνιου στο μπάσκετ

Από την μεταγραφή του Χόμπσον μέχρι και την τελευταία μεταγραφή που βγήκε σε αθλητικό site με ένα αποκλειστικό (ίσα με το μπόι τους) μερικοί «δημοσιογράφοι» βγήκαν και ανακοινώνουν μεταγραφές του Πανιώνιου που ή θέλουν να τις καταστρέψουν πριν γίνουν ή από άγνοια κάνουν κακό στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος κύριοι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει μεταγραφές αφήστε τουλάχιστον να τις κάνει και να τις φέρει πρώτα και μετά βγείτε και ανακοινώστε ότι θέλετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε για αυτή την ομάδα, η ομάδα θέλει ηρεμία και μεγάλη ψυχική δύναμη απ’ όλους για να μπορέσει να πετύχει το δικό της θαύμα.

Ένα θαύμα που θα συνεχίζω να λέω ότι αν δεν αποκτηθούν άμεσα, σήμερα δύο αμερικανάκια ικανά για να σε ξελασπώνουν θα είναι δύσκολη για την συνέχεια η πορεία της ομάδας στην Α1.

Το παιχνίδι με τον Προμηθέα είναι πολύ σημαντικό και θέλει όλοι μαζί να ενισχύσουμε τον Πανιώνιο ΤΩΡΑ που μας χρειάζεται. Ας αφήσουμε όλα αυτά που μας χωρίζουν και ας συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στον στόχο, που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση της ομάδας στην Α1. 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ