ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Μέχρι πότε θα πληρώνουμε τους “Τσάβαλους” κύριοι?

1

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει σε κάθε φίλαθλο και οπαδό η είδηση ότι ακόμα χρωστάμε στον Σάμαρη

Σήμερα έσκασε μια είδηση οικονομικής φύσεως, ότι ο Πανιώνιος χρωστά δεδουλευμένα της χρονιάς 2013 100.000 ευρώ στον Σάμαρη.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ως πότε θα πληρώνουμε όλες αυτές τις οικονομικές απαιτήσεις που άφησαν όλες αυτές οι διοικήσεις “μαϊμού” που πέρασαν επάνω από τον Πανιώνιο και ασέλγησαν παρά φύση.

Απαιτούμαι να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα εδώ και τώρα και να βγουν στην δημοσιότητα όλες οι οικονομικές ατασθαλίες όλων των προηγούμενων ετών.

Δεν μπορεί να εμφανίζεται σήμερα ο Σάμαρης και να ζητά 100.000 ευρώ ενώ όλοι έχουν πληρωθεί από τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του και ο μοναδικός που δεν μπήκαν λεφτά στα ταμεία του να είναι ο Πανιώνιος και να χρωστά και από επάνω.

Πάντως η υπόθεση αφορά το εργατικό δίκαιο και δεν επηρεάζει το κομμάτι της αδειοδότησης, όπου ο Πανιώνιος έχει καταθέσει πλήρη φάκελο όπου και σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα οι αδειοδοτήσεις των ομάδων. 

Πλέον η τωρινή διοίκηση πρέπει να ξεκαθαρίσει ανοιχτά όλα αυτά τα θέματα που την έχουν χρεώσει ως το λαιμό και κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να ξεχρεώσει λεφτά που ποτέ δεν τα χρέωσε ο Πανιώνιος σαν ΠΑΕ αλλά μπήκαν σε άλλες τσέπες που τώρα σφυρίζουν αδιάφορα.

Βόλεϊ Ανδρών: Ανακοίνωση συνεργασίας με την προπονήτρια κα Κατερίνα Οικονόμου

Previous article

Και του χρόνου ο Κόρμπος στον Ιστορικό

Next article
Login/Sign up