ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Μετακινήσεις οπαδών όπως μας συμφέρει?

0

Την προηγούμενη αγωνιστική είδαμε μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Θα σχολιάσω κάτι που πέρασε χωρίς καμία τιμωρία και χωρίς να ασχοληθεί κανείς με την μετακίνηση φιλάθλων την προηγούμενη αγωνιστική σε Αγρίνιο και Τρίπολη αντίστοιχα.

Οι αποφάσεις του υφυπουργού αθλητισμού κύριου Βασιλειάδη ήταν μάλλον για τον Πανιώνιο για τη μη μετακίνηση φιλάθλων μας στο Αγρίνιο. Γιατί είδαμε περίτρανα να καταπατείται η απόφαση του υφυπουργού την αμέσως επόμενη αγωνιστική τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στην Τρίπολη όπου εκεί έγιναν και επεισόδια από φιλάθλους του Ολυμπιακού και φυσικά χωρίς να “ανοίξει” μύτη σε τιμωρία από την ΕΠΟ.

Δηλαδή με όλα αυτά που έγιναν μόνο και μόνο να μην περάσουν την προηγούμενη αγωνιστική φίλαθλοι του Πανιώνιου την γέφυρα Ρίου-Αντίριου.

Αυτά που γίνονται σε πρωτάθλημα αλλά και στις μετακινήσεις των φιλάθλων και να μην τιμωρούνται ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι απαράδεκτο δεν μπορεί κύριοι της ΕΠΟ να κοιτάτε μονόπλευρα όλα δεν μπορεί να κάνετε τα στραβά μάτια σε αυτούς και να εκβιάζετε με τιμωρία τον Πανιώνιο αν πάνε σε γήπεδα εκτός Αθηνών οι οπαδοί του. 

Ο Πανιώνιος και οι οπαδοί του έχουν αποδείξει ότι όποιος τους σέβεται τον σέβονται και αυτοί. Τι πιο τρανό παράδειγμα αυτό του Απόλλωνα Αθηνών όπου μαζί οργανωμένοι του Απόλλων και του Πανιώνιου βγήκαν με κοινό πανό στην σέντρα του γηπέδου και χειροκροτήθηκαν απ’ όλο το γήπεδο.

Με τον Παναιτωλικό στο πρώτο γύρο μαζί δεν συναντήθηκαν οπαδοί του Παναιτωλικού και του Πανιώνιου και αντάλλαξαν λάφυρα μέσα στο γήπεδο. 

Ο Πανιώνιος όμως σας πονά γιατί διδάσκει ήθος και αθλητισμό μέσα και έξω από το γήπεδο, δεν μαχαιρώνονται σε αερογέφυρες γηπέδων ούτε σπάνε μαγαζιά και αυτοκίνητα. 

Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι του Ιστορικού την ομάδα τους αγαπούν και πηγαίνουν να είναι κοντά της όπου και να παίζει. Γιατί εμείς φέραμε τον αθλητισμό από την Μικρά Ασία εμείς δύο αιώνες τον διδάσκουμε παντού. Τα μαχαιρώματα και οι τραμπουκισμοί είναι για αυτούς που τους έχουν υπαλλήλους οι πρόεδροι που ξεπλένουν ήθος και χρήμα.

Οι διαιτητές της Α1 Γυναικών (3-4/2, 14η αγωνιστική)

Previous article

Η λέσχη φίλων του Πανιώνιου κόβει την πίτα της

Next article
Login/Sign up