ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλος κίνδυνος να μην γίνει ποτέ το έργο της Αρτάκης…

0

Το “γιοφύρι της Αρτάκης” πλέον όπως έχουν τα πράγματα με τις τόσες καθυστερήσεις κινδυνεύει να μην γίνει ποτέ και να χαθεί οριστικά το μεγάλο αυτό αθλητικό έργο για την Νέα Σμύρνη.

Πλέον οι προθεσμίες έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ ο εργολάβος ζητά καινούριες συμπληρωματικές μελέτες και δεν μας έφταναν όλα αυτά έχουμε και το πρόβλημα της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Δυστυχώς το μεγάλο αθλητικό έργο του κλειστού γυμναστηρίου της οδού Αρτάκης αν δεν ξεκινήσουν το συντομότερο τα έργα κινδυνεύει να χαθεί η χρηματοδότηση από την περιφέρεια μιας και δεν υπάρχει ακόμα υπογεγραμμένη η σύμβαση έργου της περιφέρειας με τον εργολάβο.

Σε ερώτηση στον Γιώργο Κουτελάκη που του κάναμε για το θέμα μας απάντησε:

“Το έργο είναι η πρώτη φορά που λέω ότι κινδυνεύει πλέον πολύ μα πάρα πολύ…τα λεφτά είναι πολλά για μια σύμβαση που δεν έχει υπογραφεί ακόμα από την Περιφέρεια…Και που πλέον θα ήθελε να τα επενδύσει αλλού … αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ τα επόμενα 5 τουλάχιστον χρόνια με μια άλλη εργολαβία και με άλλη χρηματοδότηση…αν δεν γίνει με αυτή την εργολαβία ο Τζουλάκης δεν προλαβαίνει τίποτα…θα πάει στις καλένδες για 5 χρόνια το λιγότερο και για εξασφάλιση νέας χρηματοδότησης πόσο μάλλον για νέα δημοπράτηση”

Τα λεφτά είναι πολλά… και δεν μπορεί η περιφέρεια να περιμένει κανέναν γιατί πιέζεται και μπορεί να χρηματοδοτήσει και άλλα έργα με έτοιμους εργολάβους και να αφήσει το γκρεμισμένο πλέον Αρτάκης στα μπάζα του.

Πλέον το κλειστό αν δεν γίνει ΤΩΡΑ, θα συζητάμε για καινούρια χρηματοδότηση με καινούρια άδεια και καινούριο εργολάβο για τα επόμενα 5 χρόνια και βλέπουμε. Πέντε χρόνια που η αθλητική Νέα Σμύρνη θα είναι πρόσφυγας στην ίδια της την πόλη χωρίς ένα αθλητικό κέντρο για να μπορεί να στεγάσει τα αθλητικά της σωματεία. Φυσικά σε όλα αυτά και τον μπασκετικό Πανιώνιο με τα τόσα προβλήματα που θα ψάχνει έδρα κάθε παιχνίδι για να αγωνιστεί και φυσικά να την πληρώνει.

Τέλος τα ψέματα ας βγουν οι υπεύθυνοι που γκρέμισαν το παλιό Αρτάκης χωρίς εξασφαλισμένη την άμεση ανέγερση του νέου και να απολογηθούν για το μέλει γενέσθαι του έργου αυτού. Επιτέλους ας ακουστούν αλήθειες και όχι να μοιράζονται μπαλάκια μέσα στα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας.

Όλα τα αεροπλάνα στο έδαφος – Δείτε το video

Previous article

Ανακοινώθηκε και επίσημα η τηλεδιάσκεψη της Λίγκας

Next article
Login/Sign up