ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι να βρούμε Ουρανό…

0

 Ο Πανιώνιος μετά την 18η αγωνιστική παραμένει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της super league. 

 Το Σάββατο ο ιστορικός μετά από ένα παιχνίδι, που “λυτοί” και “δεμένοι” με προεξάρχων τον διαιτητή της αναμέτρησης Κατσικογιάννη “έπεσαν” για να το χάσει, σε κόντρα όλων αυτών, ο ιστορικός κατάφερε να βγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από αυτόν τον αγώνα.

 Πλέον ο Πανιώνιος κοιτά με άλλο μάτι τις υπόλοιπες αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

 Αυτό είναι στο χέρι του, πρέπει να πάρει όσους πιο πολλούς βαθμούς και να τερματίσει σε καλύτερη θέση από πέρυσι έτσι ώστε να κλείσει στόματα που ακόμα και σήμερα τον αναφέρουν σαν να είναι στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος και όταν είναι να πουν την βαθμολογία κοιτά ο ένας τον άλλο δημοσιογράφο λες και είναι η “απαγορευμένη” λέξη ο Πανιώνιος. 

 Όλοι οι δημοσιογράφοι, εκτός μερικών εξαιρέσεων θέλουν να μποϊκοτάρουν όλη αυτή τη προσπάθεια παιχτών και διοίκησης και έχουν ανοίξει έναν ανοιχτό πόλεμο με τον Πανιώνιο που δεν ξέρω πως θα καταλήξει όλο αυτό το θέμα, αλλά οι φίλαθλοι και οπαδοί αυτής της ομάδας πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να μην τους αφήσουμε μόνους τους.

 Αυτός είναι ο λόγος που όλος ο κόσμος του Πανιώνιου την Κυριακή 5/2 στις 17:15 πρέπει να είμαστε όλοι μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο γιατί παίζει ο ιστορικός ένα ντέρμπι κορυφής για το ποια ομάδα θα μείνει στην δεύτερη θέση αλλά, βρε παιδί μου επιτέλους ήρθε η ώρα, η στιγμή να μετρηθούμε ΟΛΟΙ και να δείξουμε ΟΛΟΙ μαζί τη δύναμη του κόσμου του Πανιώνιου.

 Πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών και να πάρουμε από ένα φίλο μαζί μας για να τους δείξουμε ότι ο Πανιώνιος έχει αλλάξει σελίδα σε όλα τα επίπεδα και στα διοικητικά και στα αγωνιστικά, είμαστε ομάδα που κοιτάμε το πρωτάθλημα, όχι την τσέπη του εκάστοτε προέδρου το πως θα πουλήσουμε παίχτες για να βάλουμε τα λεφτά στη τσέπη.

 Ο Ιστορικός και η διοίκηση έχει μεγάλες βλέψεις για αυτή την ομάδα, θυμηθείτε αυτοί κάποια ημέρα θα μας ανεβάσουν να πιάσουμε τον ουρανό, που όλοι τραγουδούμε και ονειρευόμαστε. Τότε θα είσαστε έξω από το τρένο και θα μας κοιτάτε που θα φεύγουμε και θα στεναχωριέστε. Επιτέλους ο Πανιώνιος έχει αρχή, μέση και τέλος και αυτό το δείχνουν όλα.

 Θα μας πολεμήσουν με ότι μέσο έχουν για να μας ρίξουν δεν θα μπορέσουν αν είμαστε μία γροθιά, θα σπείρουν λόγια μόχθου τα έχουμε ακούσει και θα τα αντικρούσουμε. 

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν μπορούν να πεθάνουν ποτέ…

 

 

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ για Κατσικογιάννη

Previous article

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Το ταξίδι συνεχίζεται…

Next article
Login/Sign up