ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το βλέμμα στην Βέροια ο Πανιώνιος

0

Ο Πανιώνιος άφησε πίσω όλα αυτά που έγιναν την προηγούμενη Κυριακή με την Ξάνθη και πλέον κοιτά το επόμενο παιχνίδι αυτό με την Βέροια.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ξεκινήσει από την Τρίτη την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι στην Ημαθία με την τοπική ομάδα της Βέροιας, όπου δεν είναι εύκολος στόχος.

Να σημειώσουμε ότι η Βέροια στον πρώτο γύρο ήρθε μέσα στην Νέα Σμύρνη και πήρε το διπλό με 1-2 σκορ, εκτός αυτού, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει τους βαθμούς μήπως καταφέρει και σωθεί την τελευταία στιγμή.

Οι παίχτες του ιστορικού τα ξέρουν όλα αυτά, και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να περάσει σε όλους το να είναι πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι.

Από πλευράς τραυματισμών δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, ο Ταποκό θα επανέλθει από την άλλη εβδομάδα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο Ενγκόγκ είναι σε φάση ακόμα αποθεραπείας και περιμένουμε τι θα πει το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Τέλος να πούμε ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα για την μεταφορά φιλάθλων του ιστορικού το Σάββατο στη πρωτεύουσα τις Ημαθίας, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος θα βρεθούν στη θύρα 5 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 10 ευρώ. Τα εισιτήρια θα τα προμηθευτούν απ’ έξω από την θύρα 5 με τον ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ που θα τα δώσουν στα εκδοτήρια του γηπέδου για να πάρουν το εισιτήριό τους.

Κόρμπος: “Μας επικροτούν ακόμα και φίλαθλοι αντιπάλων ομάδων”

Previous article

Ο Μασούντ και η παραμονή του στη “πλατεία”

Next article
Login/Sign up