Με το δεξί… στα επίσημα το μπάσκετ γυναικών

Εύκολο μεσημέρι για την ομάδα μπάσκετ των γυναικών μιας και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι νίκησαν εύκολα την Ελευθερία Μοσχάτου για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με 42-60

Τα κορίτσια του γυναικείου μπάσκετ του Πανιώνιου ξεκίνησαν σήμερα τα επίσημα παιχνίδια σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου. Η νίκη για το μπάσκετ γυναικών του Πανιώνιου ήρθε εύκολα μιας και οι αθλήτριες του Τσίκληρα άφησαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου να ελπίζει ότι κάτι μπορεί να κάνει.

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα η Ελευθερία Μοσχάτου ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να έχει καλή ευστοχία απέναντι στην ομάδα του Ιστορικού όπου και ήταν μπροστά με έναν πόντο 17-16. Την διαφορά του ενός πόντου όμως ο Πανιώνιος στο τέλος του ημιχρόνου την ανέτρεψε και πήρε μια διαφορά στο ημίχρονο δεκαεννέα πόντων 21-40.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος συνέχισε την καλή απόδοση και δεν άφησε τους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα, έτσι το τρίτο δεκάλεπτο παρά την μείωση της διαφοράς από τους γηπεδούχους ο Πανιώνιος βρέθηκε μπροστά με έντεκα πόντους 36-47.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό και ο Πανιώνιος με 42-60 νίκησε εύκολα την Ελευθερία Μοσχάτου για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ελευθερία Μοσχάτου – Πανιώνιος: 42-60

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 21-40, 36-47, 42-60

Πανιώνιος (Τσίκληρας): Καλογήρου 2, Ζότοβα 2, Σπαθάρου 14(3), Γκριτζά 2, Μαγκλάρα 4, Δίελα 8, Θεοδωρομανωλάκη 8, Στεφανίδου, Γρηγορίου 5(1), Korinek 15(2)

Διαιτητές: Γιακείμη, Τεφτίκης