ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με κοινή επιστολή Πανιώνιου και Μίλωνα ζητούν από τον Δήμο ενίσχυση

0

Μια κοινή πρωτοβουλία των ερασιτεχνικών σωματείων της Νέας Σμύρνης Πανιώνιου και Μίλωνα με κοινή επιστολή προς τον Δήμο της Νέας Σμύρνης.

Με μία κοινή επιστολή των δύο πυλώνων της αθλητικής ζωής της πόλης, του Πανιώνιου και του Μίλωνα ζητούν από τον Δήμο της Νέας Σμύρνης ουσιαστικά την καταβολή μέρους της δημοτικής επιχορήγησης που παρέχει ο δήμος στα δύο σωματεία, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η επιστολή

“Στην πρωτοφανή συγκυρία κατά την οποία πλήττεται η χώρα, τα αθλητικά σωματεία έχοντας ήδη αρκετά βάρη να επωμισθούν με τις δικές τους δυνάμεις και μόνο, βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ειδικότερα ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας, που αποτελούν τους ιστορικούς πυλώνες αθλητισμού στη Νέα Σμύρνη και διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πλήττονται έτι περαιτέρω καθώς εν μέσω όλων των υποχρεώσεων όπως η εξασφάλιση και προστασία προπονητών, αθλητών και διοικητικού προσωπικού, πρέπει να επωμισθούν το δυσβάσταχτο κόστος της συντήρησης των εγκαταστάσεων.

Έτσι σας καλούμε να λάβετε υπ’ όψη πως πρέπει να γίνουν ουσιαστικά βήματα και από την πλευρά σας ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε ακόμη και την οριστική διακοπή λειτουργίας, με τα οικονομικά μεγέθη και τις υποχρεώσεις να υφίστανται και να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο κρίνεται ως απόλυτης ανάγκης προτεραιότητα η έκτακτη καταβολή έναντι της δημοτικής επιχορήγησης, κάτι που θα αποτελέσει ζωογόνο ανάσα για τους δύο ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας.
Θεωρούμε ότι στο πλαίσιο της αγαστής πολύχρονης κοινής πορείας και συνεργασίας Πανιωνίου, Μίλωνα και δήμου, θα ενεργήσετε εσείς προσωπικά καθώς και οι σχετικές υπηρεσίες του δήμου Νέας Σμύρνης στην κατεύθυνση ουσιαστικής στήριξης όχι απλά δυο συλλόγων, αλλά εν πολλοίς του αθλητισμού και της νέας γενιάς της Νέας Σμύρνης.
Με εκτίμηση,

Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης
ΑΟΝΣ Μίλων

Κορωνοϊος: 16 νέα κρούσματα – 2506 ασθενείς – Κανένας νεκρός

Previous article

Μετατέθηκε για την Τετάρτη (29/4) η τηλεδιάσκεψη της Super League

Next article
Login/Sign up