ΠΟΛΟ

Με εμπειρίες γύρισε από την Ευρώπη ο Ιστορικός στο Πόλο

0

Ο Πανιώνιος μπορεί να αποκλείστηκε από την φάση των “16” του θεσμού του Euro Cup αλλά γύρισε με εμπειρία από τις ευρωπαϊκές πισίνες

Η επιστροφή του ιστορικού στα ευρωπαϊκά σαλόνια είχε τρεις αγώνες με Ζούγκλο όπου έδειξε να διεκδικεί τον αγώνα στα πρώτα τρια οκτάλεπτα αλλά στο τέλος έχασε με 18-9.

Το δεύτερο παιχνίδι για τον Πανιώνιο ήταν με την Γαλλική Τουρκουά όπου δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον γρήγορο ρυθμό των Γάλλων και έχασε με 20-9.

Το τελευταίο παιχνίδι του Ιστορικού στην Βαρκελώνη ήταν με την Μπαρτσελόνα όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Ο Πανιώνιος έχασε σε αυτό το παιχνίδι με 15-5 και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Η επιστροφή όμως του ιστορικού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίχνει ότι σε αυτό το τμήμα γίνεται καλή δουλειά και πλέον ο Πανιώνιος έχει την εμπειρία και τον αθλητικό κορμό για τα επόμενα τουλάχιστον τρία έτη.

Ο Κώστας Δήμου μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα δήλωσε:

«Γνωρίζαμε από την αρχή τις ιδιαιτερότητες του εγχειρήματος. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από εμάς. Προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά γυρίζουμε στην Αθήνα γεμάτοι εμπειρίες. Όλα τα παιδιά πλέον ξέρουν τον δρόμο και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν για ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Μόνο καλό θα μας κάνει η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες»

Πήρε το “Διπλό” μέσα στην Κρήτη ο Απόλλωνας Σμύρνης

Previous article

Πάνθηρες: “Η Νέα Σμύρνη θα είναι πάντα για εσάς το νοτιότερο μέρος του Λονδίνου!”

Next article
Login/Sign up