Με 200 άτομα οι διαιτητές θα συνεχίζουν να κάνουν «πάρτι» στην Νέα Σμύρνη

Σήμερα βρεθήκαμε σε ένα «βιασμό» εκ προ μελέτης από την τριάδα των διαιτητών μέσα στο σπίτι μας

Ο Θάνος σήμερα μαζί με τον Β’ επόπτη Κωνστάντιο Κώστα έκαναν πάρτι μέσα στην Νέα Σμύρνη και στέρησαν από την ομάδα του Πανιώνιου πιο μεγάλη νίκη.

Θα αναφερθούμε στα ατελείωτα λάθη αυτού του ανεκδιήγητου β’ επόπτη που «έσφαξε» τον Πανιώνιο με υποδείξεις που μόνο αυτός έβλεπε και έκανε τους λιγοστούς, -ναι κύριοι δυστυχώς έτσι είναι ήμασταν πάρα πολύ λίγοι- να εξαγριωθούν εναντίον αυτής της διαιτησίας που όπως φάνηκε ήρθε στην Νέα Σμύρνη με διατεταγμένη υπηρεσία.

Αυτά τα αίσχη που έγιναν σήμερα στην Νέα Σμύρνη από αυτούς τους δύο δεν θα γίνονταν αν το γήπεδο ήταν γεμάτο κύριοι σήμερα, αν έβραζε από τον όχλο που θα ήταν μέσα. Αλλά δυστυχώς εμείς οι ίδιοι για ακόμα μία φορά βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας και μη μου πει κανείς ότι έκανε κρύο ή το εισιτήριο ή το ένα ή το άλλο. Δεν υπάρχει πια δικαιολογία, πρέπει όλοι μα όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, εμείς πρέπει να δώσουμε πρώτοι το σύνθημα με την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο και μετά να μπορούμε να κρίνουμε όλους τους άλλους.

Σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι και να ήμασταν στους τέσσερις του Κυπέλλου αν μας άφηναν αυτά τα δύο «κοράκια» ΝΑΙ «κοράκια» που χωρίς λόγο και χωρίς καμία αφορμή μπήκαν μέσα και έσφαζαν με το βαμβάκι. 

Τέλος κάποιος πρέπει να χτυπήσει το χέρι από την ΠΑΕ μέσα στην ΕΠΟ και να τους πει ότι αυτό δεν πάει άλλο δεν μπορεί να έρχονται οι οποιοιδήποτε και να μας «βιάζουν» έτσι μέσα στο σπίτι μας. Τι θα γίνει με την ΑΕΚ? Με τον ΠΑΟΚ? Με τον Ολυμπιακό? Θα πάμε σαν τα αρνιά το Πάσχα στην σούβλα?

**Μπράβο στα παιδιά και σε όλους αυτούς που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ