ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε…

0

Όσο περισσότερο σκέφτομαι, τόσο περισσότερο δυο πράγματα γεμίζουν την ψυχή μου με μεγάλο θαυμασμό και ολοένα μεγαλύτερη ευλάβεια: ότι γεννήθηκα Πανιώνιος και ότι ακόμα πονάω όσο και να με πληγώνει αυτή την ομάδα.

Κανένας μα κανένας πραγματικός φίλαθλος ή οπαδός αυτής της ομάδας δεν έγινε Πανιώνιος για τα πρωταθλήματα ή τα κύπελλα που περίμενε να του δώσει αυτή η ομάδα.

Πανιώνιος ο καθένας έγινε για τους δικούς του λόγους, λόγους που μπορεί να τους έχει κρατημένους μέσα στην καρδιά του και να μην θέλει να τους εκφράσει ποτέ προς τα έξω.

Αλλά, κανείς δεν θα αμφισβητήσει ότι Πανιώνιος έγινες γιατί είναι η διαφορετικότητα που ένιωσες όταν στο σχολείο σε ρώτησαν για πρώτη φορά τι ομάδα είσαι? Όταν στην δουλειά σου σε ρώτησαν για πρώτη φορά τι ομάδα είσαι? Και εσύ με καμάρι ανέφερες το όνομα του αγαπημένου σου Πανιώνιου.

Σχεδόν όλοι μα όλοι αυτός είναι ο πρώτος λόγος που έγιναν Πανιώνιοι, μπορεί στην συνέχεια να επακολούθησαν και χίλιοι άλλοι λόγοι…

Αυτή η διαφορετικότητα είναι που η Πανιώνια οικογένεια έχει στο αίμα της αυτό που λέμε όλοι, Μόνοι μας και Όλοι σας… Αυτό που δεν ανεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας και είμαστε σαν το μικρό Γαλατικό χωριό που μπορεί να τσακωνόμαστε όλη την ημέρα μεταξύ μας… ΑΛΛΑ όταν έρθει ο κακός “Ρωμαίος στρατηγός” πρώτοι θα βρεθούμε απέναντί του και θα υψώσουμε την γροθιά μας απέναντι στο άδικο…

Ο Πανιώνιος ως γνωστόν δεν πήρε την άδεια και φέτος αν και έχει να κάνει έφεση πολύ δύσκολα θα την αποκτήσει λόγω των πολλών ανοιχτών οικονομικών θεμάτων που έχει με πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ομάδα και διεκδικούν δεδουλευμένα. Το θέμα είναι να βρεθεί η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα μήπως καταφέρουμε και κάνουμε τις μεταγραφές των κάτω των 23 και πλαισιώσουμε την ομάδα για ακόμα μια φορά με πιτσιρικάδες που αυτή την φορά πιστεύω ότι με την βοήθεια του Λεωνίδα του Βόκολου και με -3 και όχι με -6 να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα του χρόνου.

Θα μου πείτε εύλογα “κάτσε ρε μεγάλε να σωθείς πρώτα και μετά κοίτα την συνέχεια” Θα απαντήσω με αυτό που είπε ο αρχηγός του Πανιωνίου στον Λεωνίδα τον Βόκολο και το άκουσε όλη η Ελλάδα… “Μας ΕΙΧΑΝΕ ξεγραμμένους…”

ΝΑΙ φίλοι συμΠανιώνιοι μας… είχανε γιατί πλέον η ομάδα το έχει πιστέψει και πρέπει ΟΛΟΙ μας να το πιστέψουμε… και το Σάββατο να είμαστε ΟΛΟΙ έξω από το γήπεδο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Παραμένει και ο Κουτσούρης στο Βόλεϊ του Ιστορικού

Previous article

4ο Τουρνουά Boban Jankovic από τους Πάνθηρες

Next article
Login/Sign up