Μαζί με τα ξερά θέλετε να κάψετε και τα χλωρά…

Ανακοινώθηκε σήμερα η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League επ’ αορίστου μετά από πολύωρη σύσκεψη στο Μαξίμου

Σήμερα η κυβέρνηση δεν κατάφερε όπως φαίνεται να ικανοποιήσει ούτε τους μεν ούτε τους δε και βρέθηκε ανάμεσα σε δύο φίλια στρατόπεδα που τους έταζε και στους δύο πρωτάθλημα. Αναγκάστηκε μετά τα αίσχη που έγιναν χθες και μην ξεχνούμε και προχθές με την αδειοδότηση να παιχτεί με φιλάθλους το ντέρμπι και να μην αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα της super league μετά από πολύωρη συζήτηση του υφυπουργού Βασιλειάδη με τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα οι ίδιοι που έταζαν πρωταθλήματα και κύπελλα σε φίλους αποφάσισαν ότι θα τους αναστείλουν το πρωτάθλημα για δύο τουλάχιστον χρόνια. Να πούμε ότι θα γίνει και Grexit των Ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη αυτό το αναφέρουμε με σιγουριά σαν panionia-idea και δεν αλλάζει απλά υπάρχουν μέχρι και τώρα διαβουλεύσεις με την UEFA και FIFA για να συνεχίσει μόνο η Εθνική ομάδα τις συμμετοχές της στις διεθνείς διοργανώσεις όπως έκανε κάποτε η Αγγλία επί Θάτσερ.

Αλλά… τι σας φταίνε οι υπόλοιπες ΠΑΕ που παίζουν εδώ και χρόνια με ήθος και σωστό φίλαθλο κοινό μέσα στα γήπεδα της super league. Τι σας φταίει ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη, και όλες αυτές οι ομάδες που θέλουν και προσπαθούν κάθε χρόνο με κόπο και χρόνο πολύ να έχουν ανταγωνιστικές ομάδες μέσα σε ένα σάπιο πρωτάθλημα που εσείς οι ίδιοι εδώ και χρόνια έχετε κατασκευάσει για να ικανοποιείτε τις μάζες σας?

Γιατί μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά? Ρωτήσατε ποτέ αυτούς του προέδρους των ΠΑΕ πόσο χρόνο και χρήμα έχουν αφιερώσει από την ίδια τους την οικογένεια για την ομάδα τους? ΟΧΙ γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το ΠΟΚ και τώρα ο γαύρος του Βορρά, γιατί αυτοί έχουν τις ψήφους αυτοί έχουν τα «ρομποτάκια τους» για να τα κατευθύνουν εκεί που θέλετε εσείς πολιτικά.

Τέλος θέλω να δω που θα το πάτε πως θα το πάτε και τι όφελος θα πάρετε από αυτές τις ενέργειες που κάνετε γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ρίξετε ανεγκέφαλες μάζες οπαδισμού στα ερασιτεχνικά σωματεία μιας και δεν θα έχουν την Κυριακή να πάνε στο γήπεδο να κάνουν αυτά που θέλει ο εκάστοτε πρόεδρος. Προσέξτε κύριοι γιατί αυτό που κάνετε είναι δίκοπο μαχαίρι και μην σας γυρίσει μπούμερανγκ και μετά δεν θα μπορείτε να το μαζέψετε με τίποτα.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ