Μασούρας 100 συμμετοχές με goal στο Αγρίνιο

Ο μικρός μεγάλωσε και ο Γιώργος Μασούρας την Κυριακή με την συμμετοχή του στο Αγρίνιο έκλεισε 100 επαγγελματικές συμμετοχές.

Ο Γιώργος Μασούρας γεννήθηκε πριν από 23 πρωτοχρονιές, στο χωριό Κεχρινιά, όπου είναι κοντά στην Αμφιλοχία. Τα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην τοπική ομάδα της Ομόνοια.

Ο Γιώργος είχε από μικρός προτεραιότητα τις σπουδές του και έτσι σε ηλικία 14 ετών μετακομίζει στην θεία του στην Αθήνα.

Συνέχισε στο γυμνάσιο, στο λύκειο και πέρασε με άνεση στο Παιδαγωγικό Αθηνών. Επειδή την μπάλα δεν την άφηνε και την αγαπούσε, πήγε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, ο φίλος του Μίχας έχει τον πατέρα του μέσα στον Ηλυσιακό, όπου τον παίρνει στην ομάδα και έτσι κάνει μία ξέφρενη πορεία με την ομάδα του Ηλυσιακού στη Δ’ Εθνική ανεβάζοντας και την ομάδα και τον εαυτό του στη Γ’ Εθνική.

Το πρώτο του ντεμπούτο στο επαγγελματικό πρωτάθλημα το κάνει στις 15 Σεπτεμβρίου του 2013 σε ένα ματς κόντρα στον Περαμαϊκό. Η χρονιά 2013/14 ήταν πολύ καλή για εκείνον, ο Πανιώνιος αναζητούσε μικρούς λόγω του περιορισμού μεταγραφών που είχε και έτσι το καλοκαίρι του 2014 βρέθηκε στην Πλατεία.

Ο Γιώργος Μασούρας την Κυριακή έκλεισε 100 συμμετοχές στο επαγγελματικό πρωτάθλημα όπου οι 72 είναι με την κυανέρυθρη φανέλα, και με ένα ωραίο γκολ επί του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο καθάρισε την νίκη του ιστορικού.

Ο Γιώργος έχει σαν προτεραιότητα να τελειώσει το Πανεπιστήμιο και να πάρει το πτυχίο του, αλλά το ποδοσφαιρικό μικρόβιο είναι αυτό που τον κρατά και τον ανεβάζει.

Ο Γιώργος μένει μαζί με την αδερφή του στο Ίλιον διαβάζει, για την σχολή του και συγχρόνως προπονείτε με τον Πανιώνιο, αλλά κάνει και πολλή γυμναστική για να κρατά σε φόρμα τον εαυτό του πάντα, είναι ένα σεμνό παιδί που με κόπο έφτασε εδώ που έφτασε και πιστεύουμε να επιτύχει ότι επιθυμεί στην ζωή του.