ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασούντ: “Αξίζουμε καλύτερη μεταχείριση”

0

Μασούντ “Δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή και αξίζουμε καλύτερης μεταχείρισης”

 Ο Σοτζέϊ Μασούντ μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά κάνοντας παράλληλα αναφορά στους διεθνείς του Ιστορικού και στην καθυστερημένη ένταξή τους στις προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σοτζέϊ Μασούντ στην κάμερα της NOVA:

“Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς και ήμασταν προετοιμασμένοι, έχουν καλή ομάδα και το γεγονός πως είχαμε τέσσερις διεθνείς που ενσωματώθηκαν αργά, ήταν πρόβλημα. Παίξαμε καλά, σκοράραμε, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση στη συνέχεια και δεχθήκαμε το γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία να περάσουμε πρώτοι”.

Για το ότι ο Πανιώνιος δεν κράτησε το προβάδισμα: “Το πρόβλημα με τους διεθνείς όπως είπα ήταν σημαντικό. Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να παίξουμε στις 16:00, νομίζω αξίζουμε κάτι περισσότερο, άλλες ομάδες παίζουν στις 18:00 και στις 20:00. Σέβομαι όλες τις ομάδες αλλά νομίζω πως είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη μεταχείριση. Το ίδιο συνέβη και στα περισσότερα παιχνίδια της προηγούμενης χρονιάς. Δεν ζητάμε καλύτερη μεταχείριση από τους διαιτητές. Μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε οικογένεια. Κάνουμε καλή δουλειά και αξίζουμε περισσότερα”.

Για το θέμα με την εθνική ομάδα του Ιράν: “Εκτιμώ πολύ τον κόσμο του Ιράν που με στήριξαν, όπως και οι φίλοι και συμπαίκτες μου. Προτιμώ όμως να μη μιλήσω περισσότερο για αυτό, θα το κάνω στην πορεία”.

Σεβασμό στον μπασκετικό Πανιώνιο! (Vid)

Previous article

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up