ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις

0

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του sport-fm 94,6 και στον Μάκη Διόγο

Ο προπονητής του Ιστορικού δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως ο Πανιώνιος θα ανταπεξέλθει και σε αυτή τη δυσκολία. Επίσης ανέφερε ότι ο Πανιώνιος είναι ομάδα που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και στο παρελθόν και βγήκε νικητής.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του sport-fm 94,6 ο κόουτς του Ιστορικού:

«Φέτος ξεκινάμε με -6 βαθμούς, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε πρώτη φορά, αλλά ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και πάλι»

-Για τα νέα παιδιά και εάν περιμένουμε άλλους παίκτες

Σίγουρα οι νέοι παίκτες χρειάζονται και χρόνο. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Οι πρώτες ημέρες έχουμε αρκετά θετικά πράγματα και δουλεύουμε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. 

-Εάν έχει ο Πανιώνιος τις εναλλακτικές λύσεις 
Λόγω των περιορισμών των μεταγραφών δεν έχουμε το βάθος που θα θέλαμε. Προσπαθήσαμε να φέρουμε νέα παιδιά, πιο έτοιμα, διακρίναμε κάποια στοιχεία σε αυτά. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι μεγαλύτερο και θα είναι μια χρονιά δύσκολη. 
Φέτος ξεκινάμε με -6 βαθμούς, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε πρώτη φορά, αλλά ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. 
Δεν αλλάξει κάτι το -6 στην προετοιμασία. Ούτε τον σχεδιασμό. Σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη πίεση για να μπορέσει να καλύψει αυτό το μειονέκτημα. 

-Για τον Γεωργιανό, Αραμπουλί που αποκτήθηκε… 
Ήρθε χθες. Θέλει τον χρόνο του και θα είναι έτοιμος. 

-Εάν θα γίνει άλλη μεταγραφή… 
Θα δούμε για άλλη μεταγραφή. Πλέον μπορούμε να κοιτάξουμε για παιδιά κάτω των 23 ετών. Εάν βρούμε κάτι αξιόλογο ναι. Εάν όχι θα μείνουμε με αυτό το υλικό που έχουμε.

Αναχώρησαν από το Καρπενήσι Τσιλούλης και Χρουσιέλ (Pics)

Previous article

Πρωταθλητής στην Α2 ο Πανιώνιος στο πόλο γυναικών

Next article
Login/Sign up