ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Η ομάδα ξεκινάει με το -6 και αυτόματα η πίεση είναι μεγαλύτερη”

0

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα και το άγχος για τους -6 βαθμούς που πρέπει να καλυφθούν

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Πανιώνιου στην συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν από λίγο.

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ξέραμε ότι η ομάδα ξεκινάει με το -6 και αυτόματα η πίεση είναι μεγαλύτερη. Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε πολλά λάθη. Ήμασταν δεύτεροι σε μονομαχίες.

Η πίεση και το άγχος έπαιξαν το ρόλο τους. Δεν είχαμε την σπίθα που θα έπρεπε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε την κατοχή, αλλά δεν βρήκαμε τους διαδρόμους για να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη και όλα έγιναν πιο δύσκολα. Γίνεται πιο δύσκολο, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα.

Καλό θα ήταν να πάρουμε τους βαθμούς για να μειώσουμε τους βαθμούς. Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και πολλοί έπαιξαν χωρίς να είναι έτοιμοι», είπε αρχικά μετά το 2-1 από τον Βόλο. Και συνέχισε.

«Η ομάδα θέλει δουλειά και προσπάθεια. Δεν θέλει απογοήτευση. Υπάρχει στεναχώρια, αλλά δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση. Από την διάρκεια της προετοιμασίας δεν φαινόταν ότι θα είχαμε τέτοια εικόνα σήμερα». Όταν ρωτήθηκε τι έφταιξε, σχολίασε πως «αρκετά παιδιά δεν ήταν σε καλή μέρα, πολλά ατομικά λάθη, υπήρχε πίεση, όλα παίζουν ρόλο. Ξέραμε ότι θα έπαιζε στην αντεπίθεση ο Βόλος, αλλά κάναμε πολλά λάθη». 

Η αποβολή Ζαμάνη από τον Ζαχαριάδη

Previous article

Πρόβλημα με Δούμτσιο στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up