ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνατζερ του Ντουρμισάι: “Ο Ντούρμι επέλεξε την Εθνική Ελλάδος”

0

Την επιλογή του Φιορίν Ντουρμισάι σχολίασε ο μάνατζερ του παίκτη σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή

Ο Πασχάλης Τουντούρης ο εκπρόσωπος του Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Σπορ FM για την επιλογή του παίκτη να παίξει στην Εθνική Ελλάδος.

Επίσης ο μάνατζερ του Νουρμισάι αναφέρθηκε στα γραφειοκρατικά θέματα και την άρνηση της εθνικής Αλβανίας για να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, έτσι ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί ο παίκτης στην εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε στους Μάνο Ζερβάκη και Τόλη Κοτζιά ο μάνατζερ του Ντουρμισάι

Για τη διαδικασία ώστε να κληθεί ο Ντουρμισάι στην Εθνική: «Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έχει καλέσει. Δεν τίθεται καμία διαδικασία ελληνοποίησης του Ντουρμισάι. Ο Φιόρι είναι Έλληνας, όπως είναι και Αλβανός, αφού έχει διπλή υπηκοότητα. Εκείνο που χρειάζεται για να κληθεί στην εθνική επίσημα είναι μια πιστοποίηση των αγώνων που έχει δώσει με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Η εθνική Αλβανίας που επίσης τον έχει καλέσει για τα ματς του Μαρτίου, αντιδρά αρνητικά και καθυστερεί αυτή την πιστοποίηση που απαιτείται. Αν καθυστερήσει και άλλο τη διαδικασία, τότε αναλαμβάνει να λύσει την κατάσταση η FIFA, που θα ζητήσει από την Ομοσπονδία της Αλβανίας την κατάσταση με τα ματς που έδωσε ο Φιόρι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη. Αν είχε ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία, ας πούμε έναν μήνα πριν τώρα θα ήταν ακόμα σε καλύτερο δρόμο» 

Για την επιθυμία του Ντουρμισάι να παίξει στην εθνική Ελλάδας: «Γίνεται μια συζήτηση για το ποιοι πρέπει να παίζουν στην Εθνική. Υπάρχουν αθλητές, που τους σέβομαι και τους τιμώ, όπως ο Ζέκα και ο Βλαχοδήμος, που όμως δεν είχαν άλλη επιλογή από άλλη εθνική ομάδα. Ο Φιόρι είχε και δεύτερη επιλογή, αλλά αποτελεί τιμή για τον ίδιο να παίξει με την Ελλάδα»

Τα εισιτήρια για το Πανιώνιος – Ολυμπιακός

Previous article

Διπλό με την ομάδα Νέων (Κ19) έχει σήμερα ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up