ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαλέρμπ: “Ήξερα ότι ο Πανιώνιος είναι Ιστορική ομάδα”

0

Συνέντευξη έδωσε σε Γαλλική ιστοσελίδα “footballski.fr” ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου Μαλέρμπ

Ο γκολκίπερ του Ιστορικού έδειξε ικανοποιημένος από την ομάδα και μίλησε για την Ιστορία του συλλόγου αλλά και για τους συμπαίκτες του Κόρμπο και Ντουρμισάι.

Διαβάστε την συνέντευξη του στην γαλλική ιστοσελίδα footballski.fr και μέρος από την συνέντευξη μεταφρασμένη:

Για το πώς ήρθε στον Πανιώνιο:

«Επικοινώνησαν μαζί μου ενώ ήμουν διακοπές στο Μπαλί. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήρθα στην Αθήνα για να συναντήσω τους ανθρώπους του, ενώ μόλις είχε έρθει και ο Ζοσέ Ανιγκό. Υπέγραψα για δύο χρόνια και ήμουν χαρούμενος που βρήκα έναν Γάλλο τεχνικό. Ξεκίνησα καλά στην προετοιμασία, αλλά τότε τραυματίστηκα σοβαρά. Έχασα το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας και τα πρώτα ματς». 

Πώς την σχέση του με τον Ζοσέ Ανιγκό:

«Είχα ακούσει καλά λόγια για την Ελλάδα, αλλά υπήρχε μία μικρή ανησυχία για τα οικονομικά και τις πληρωμές. Όμως ήθελα να παίζω και ήταν καλό για εμένα που βρήκα έναν Γάλλο τεχνικό. Είχαμε πολύ καλή σχέση. Ξαφνιαστήκαμε όταν έφυγε, μετά από μία ήττα στη Λάρισα με 4-1. Από ότι κατάλαβα δεν απομακρύνθηκε λόγω του αποτελέσματος, αλλά είχε να κάνει με τη διαχείριση της ομάδας».

Για το αν ήξερε πως ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα:

«Φυσικά. Ήξερα πως έχει παίξει εδώ και ένας πρώην συμπαίκτης μου. Ο Ε’ Νγκονγκ. Ήξερα για την ομάδα, ότι είναι μία από τις πλέον ιστορικές της Ελλάδος, με παρουσία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα να έρθω».

Οι διαφορές με άλλες χώρες που έχει παίξει (π.χ. Λευκορωσία και Σκωτία):

«Είναι διαφορετικά. Εδώ είναι καλύτερα να παίζεις. Ο καιρός είναι καλύτερος. Έχει ήλιο και θάλασσα. Στη Σκωτία σκοτείνιαζε από τις 3 το μεσημέρι και έβρεχε πολύ συχνά».

Για το αν η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες:

«Υπήρχε μία καθυστέρηση στις αρχές του 2019, σε σχέση με τους τελευταίους μήνες του 2018. Σε ότι με αφορά έχω διασφαλιστεί. Υπάρχουν τέτοια προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν μιλάμε ιδιαίτερα για αυτό με τους άλλους παίκτες. Αλλά τον κλίμα στην ομάδα δεν είναι κακό και είχαμε στήριξη από τον αρχηγό μας Κόρμπο».

Για το μέλλον του:

«Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να παίζω. Αν μπορώ να μείνω με τις υπάρχουσες συνθήκες, φυσικά και θα το κάνω. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, Όπως και με εμένα π.χ. Τραυματίστηκα, έμεινα εκτός, αλλά τώρα παίζω. Αν συνεχίζω να παίζω, δεν θα πω όχι».

Για τον Ντουρμισάι:

«Είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Άλλωστε συνεχίζει να βελτιώνεται, αφού είναι μικρός. Μπροστά του βρίσκεται ένα λαμπρό μέλλον».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Το επίπεδο είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω όχι το ίδιο με πριν από 10 χρόνια, πριν την κρίση δηλαδή». 

Σαββατοκύριακο με αγώνες Α’ φάσης Ενόργανης για τον Πανιώνιο

Previous article

Μπήκε σε Νομοσχέδιο η τροπολογία για την αναδιάρθρωση

Next article
Login/Sign up