Μακρύλλος: «θέλω να πετύχω αυτά που έχω ονειρευτεί»

Ο Παναγιώτης Μακρύλλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ευκαιρία που έχει από τον Πανιώνιο για να πετύχει αυτά που έχει ονειρευτεί

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Μακρύλλος στην κάμερα της NOVA:

Για τις πρώτες του στιγμές και τα συναισθήματά του στον Πανιώνιο: «Για μένα είναι μια τεράστια ευκαιρία να βρίσκομαι στον Πανιώνιο, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για κάθε παίκτη στην ηλικία μου. Πρέπει να κρατήσω χαμηλά το κεφάλι μου, να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και να αρπάξω την ευκαιρία μου όταν μου παρουσιαστεί». 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο: «Αγαπώ την Ελλάδα. Είναι υπέροχη. Στο παρελθόν την έχω επισκεφτεί πολλές φορές. Είμαι τυχερός γιατί πολλά μέλη της οικογένειάς μου ζουν στην Ελλάδα και στην Αθήνα και αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου. Δεν γνωρίζω ακόμα πολλά, όμως αγαπώ την Ελλάδα, μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ». 

Για το πως αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα: «Σχεδόν σ’ όλη μου την καριέρα ως τώρα έπαιζα στην Αγγλία. Είχα ξαναβρεθεί στην Ευρώπη. Έπρεπε να επιστρέψω στην Αυστραλία για κάποιους οικογενειακούς λόγους. Μου έλειπε πολύ η οικογένειά μου. Όμως τώρα έχω μια νέα ευκαιρία, βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα και θέλω να πετύχω αυτά που έχω ονειρευτεί». 

 Για τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα: «Για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια που κάνουμε για την πεντάδα. Θα πάμε εκεί για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να κάνουμε όσα μας έχει πει ο προπονητής μας. Αν κάνουμε ότι μας έχει πει τότε είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι γνώριζε για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Πριν έρθω γνώριζα πως πρόκειται για ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες. Στην Αυστραλία ο κόσμος μιλάει πολύ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στην Αυστραλία που το παρακολουθούν. Έτσι και εγώ, μεγαλώνοντας μάθαινα όλο και περισσότερα για το ελληνικό πρωτάθλημα». 

Για το τι περιμένει από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι φιλοδοξίες μου είναι να μείνω συγκεντρωμένος, να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα και να βοηθήσω την ομάδα μου μέχρι το τέλος της σεζόν. Εύχομαι να κάνω μια σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα, σε μια χώρα που οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια».