ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Λίγο πριν την ανατολή βρίσκεται το πιο βαθύ σκοτάδι

0

Λίγο πριν φέξει η καινούργια μέρα προηγείται το πιο βαθύ σκοτάδι. Άρα λίγο πριν φέξει η καινούργια ελπίδα ζούμε το πιο βαθύ σκοτάδι

Ο Πανιώνιος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο πιο βαθύ σκοτάδι της Ιστορίας του. Η ομάδα μετά από 130 χρόνια ιστορίας έπεσε στην Γ’ Εθνική και θα παραμείνει σε αυτή για τουλάχιστον 2 χρόνια

Μήπως όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει το restart του ιστορικού σε όλα τα θέματα;

Δεν θέλω να παρελθοντολογήσω αλλά μήπως ξεχάσαμε τις σφαγές που είχαμε φάει στα «σαλόνια» της Super League 1; Μήπως θυμάστε που φωνάζαμε όλοι να φύγουμε να τους ρίξουμε μια μούντζα και να παίξουμε αλλού πιο καθαρά;

Έφτασε αυτή η ώρα επιτέλους θα δούμε μπάλα θα δούμε πιτσιρικάδες να παίζουν για την φανέλα και να ιδρώνουν για το σήμα, για την ιστορία, για να αποδείξουν ότι είναι ο Πανιώνιος. Δεν θα έχουμε κανένα Γάλλο, Κύπριο προπονητή που στην καμπούρα μας έμαθε να παίζει στην Super league…

Δεν θέλω να μοιρολογώ, ούτε να σκέφτομαι άσχημα πράγματα ο Πανιώνιος έφτασε εδώ που βρίσκεται γιατί κάποιος λόγος υπάρχει κάποιο «χέρι» κούνησε τα πιόνια και μας ήθελε εδώ σε αυτή τη φάση που θα την ζήσουμε για τουλάχιστον 3 με 4 χρόνια.

Ο Πανιώνιος έχει τον κόσμο του έχει τους δικούς του οπαδούς έχει τα δικά του τραγούδια στο χέρι μας –Φυσικά και στην τσέπη μας- είναι να είμαστε δίπλα του σε ωραία ταξίδια εκεί που πραγματικά θα δούμε μπάλα, θα δούμε Έλληνες να αγωνίζονται απέναντι σε Έλληνες και να τιμούν ΟΛΟΙ την φανέλα που παίζουν.

Η Γ’ Εθνική θα αντρώσει παίκτες θα αποκτήσουν εμπειρία θα μας δείξει ποιο είναι το αγνό ποδόσφαιρο το ποδόσφαιρο που κάποτε εμείς οι παλιοί το βλέπαμε και μας άρεσε.

Ξεχάσαμε τον Εθνικό, την Δόξα Δράμας, την Καλαμαριά, την Καβάλα, τον Πανσερραϊκό, την Κόρινθο, τον Φωστήρα ομάδες που βρέθηκαν στην Α’ Εθνική αλλά δεν κρατήθηκαν γιατί τους «έφαγε» το σύστημα ένα σάπιο «σύστημα» που αθωώνει ομάδες, προέδρους σε στημένα παιχνίδια και τους χαρίζει τα πέτσινα πρωταθλήματα.

Ένα σύστημα που κάθε χρονιά που περνά καταφέρνει και κατρακυλά στο ranking της Ευρωπαϊκής λίστας την Ελλάδα πιο χαμηλά.

Όχι φίλοι μου δεν θα πάρω, τους χαρίζω αυτά τα πρωταθλήματα με τους γαύρους του Βορρά και του Νότου, και τους ψευτοπρόσφυγες της Φιλαδέλφειας να πηγαίνουν στο Πανθεσσαλικό να φέρνουν τους μαχαιροβγάλτες των Βαλκανίων για να σφάζονται.

Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, άστε εμένα τον γραφικό, ονειροπόλο φίλαθλο και οπαδό να βλέπω ποδόσφαιρο από πιτσιρίκια και να μου αρέσει.

Ραντεβού στις αλάνες αδέρφια

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

 

*Υ.Γ Όλοι το παρόν στον ερασιτέχνη για να είμαστε δίπλα στον σύλλογο. Διαρκείας δεν θα έχει φέτος αλλά την συνδρομή των 40€ μπορούμε να την διαθέσουμε για έναν δυνατό ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Έτοιμο να ξεκινήσει το Πολυδυναμικό Αθλητικό Κέντρο της οδού Αρτάκης

Previous article

Στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up