ΜΠΑΣΚΕΤ

Λι: “Με κάλεσαν και αντί να πληρωθώ υπέγραψα συμβόλαιο τερματισμού”

0

Καταγγελίας η συνέχεια… αυτή την φορά από τον Λι όπου και αυτός έκανε την καταγγελία του μέσω του “sportando” λέγοντας τον τρόπο συμπεριφοράς της κυανέρυθρης ΚΑΕ.

Ο Άντονι Λι και αυτός με την σειρά του καταγγέλλει την συμπεριφορά του Πανιώνιου απέναντί του. Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει βγάλει ανακοίνωση για τις προηγούμενες καταγγελίες.

Ο Άντονι Λι με κείμενο που έστειλε στο «Sportando» ανέφερε ότι,  «Έχω σταματήσει να γράψω γι αυτό, όμως με τη συμβουλή από σύμβουλο χρησιμοποιώ την δύναμη των social media για να σώσω άλλους παίκτες και τις οικογένειές τους από το να βιώσουν το άγχος και την αγωνία που περνούσα εγώ και η γυναίκα μου κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στον Πανιώνιο. Ας κάνουμε μια γρήγορη αναδρομή. Στις 16 Ιανουαρίου ήμουν εκτός προπονήσεων και αγώνων για 6 μέρες εξαιτίας μιας ήπιας τενοντίτιδας.

Έλαβα μια κλήση από τον γραμματέα να πάω στο γραφείο. Αρχικά σκέφτηκα ότι θα ήταν η ώρα να πληρωθώ, καθώς ήμουν ήδη 1,5 μήνα πίσω στις πληρωμές αλλά αποδείχθηκε πως πήγα για να υπογράψω συμβόλαιο τερματισμού. Μου έδωσαν μια επιλογή εάν έφευγαν από εκεί τότε θα με άφηναν ελεύθερο (η τενοντίτιδα θα έπαιρνε 2-3 εβδομάδες θεραπείας). Εάν όχι τότε θα λύναμε το συμβόλαιο και θα μου έδιναν τους μισθούς που μου χρωστάνε (ήταν πίσω ήδη 1,5 μισθό), συν ένα μην επιπλέον επειδή είχαν αποφασίσει να τερματίσουν το εγγυημένο συμβόλαιό μου. Αλλά προς το παρόν έπρεπε να υπογράψω το συμβόλαιο άμεσα για να ελευθερώσω μια θέση παίκτη για να πάρουν παίκτη σε δύο μέρες επειδή είχαν ήδη καλύψει τις θέσεις των ξένων και ήξεραν ότι δεν μπορούσα να παίξω με πρόβλημα στον αχίλλειο.

Έτσι ήθελαν έξι ξένους επειδή τα παιχνίδια ήταν σημαντικά. Αυτό το οφειλόμενο ποσό υπεγράφη και θα γινόταν καταβολή μέχρι την Τρίτη 21 Ιανουαρίου. Το βράδυ της Πέμπτης (την ίδια μέρα μας είχαν πει ότι έπρεπε να υπογράψω συμβόλαιο λύσης συνεργασίας) έλαβα ένα μήνυμα από τον GM που μου είπε ότι η γυναίκα μου και εγώ θα έπρεπε να φύγουμε από το διαμέρισμά μας μέχρι το Σάββατο».

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα σήμερα Παρασκευή

Previous article

Γιατρός στο Μπέργκαμο: “Φεύγουν οι υπερήλικες γιατί διαλέγουμε να σώσουμε τους πιο νέους” (Vid)

Next article
Login/Sign up