ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ

Λέσχη Φίλων Πανιώνιου: “Κανένας δεν θα βάλει το συμφέρον του πάνω από τον Πανιώνιο”

0

Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου εξέδωσε την δική της ανακοίνωση όπου και αυτή συμπορεύεται με τον κάθε υγιή φίλο του Ιστορικού για να γίνει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα μέσα στον Πανιώνιο.

130 χρόνια ιστορίας 130 χρόνια λατρείας 130 χρόνια πορείας με δάφνες μέσα στον αθλητισμό.

Ήρθε η ώρα που πιο δυναμικά απο ποτέ εμείς οι αγνοί οπαδοί ποτισμένοι απο τους παππούδες και τους πατεράδες μας με την Πανιώνια διαφορετικότητα να επέμβουμε.
Συμπορευόμαστε λοιπόν κι εμείς με τους υγιής Πανιώνιους ως προς την εξυγίανση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Κανείς μας δεν θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα κανενός επιχειρηματία που βάζει το συμφέρον του πάνω από τον Πανιώνιο και παίζει τις τύχες του σε τσόχες.

Στηρίζουμε νέα παιδιά και νέες ιδέες που θα πολεμήσουν τους καρεκλοκένταυρους και θα φέρουν ενότητα και ομοψυχία.
Σαν ένας πυρήνας ανθρώπων που θέλει το καλό του Συλλόγου, την διαφορετικότητα και την αγνότητα του να είσαι Πανιώνιος, οφείλουμε να συμπορευθούμε με όποιον θέλει να φύγει η βρωμιά από τον Πανιώνιο σε όλα τα επίπεδα.

Έχουμε διακρίνει κι εμείς ένα φως στο βάθος του τούνελ, και χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, θα σκάψουμε βαθιά μέχρι να βρούμε φως! Δίπλα μας, θέλουμε Πανιώνιους που μαζί θα παρασυρθούμε και θα φωνάξουμε αυτό που επιχειρηματίες και παρατρεχάμενοι δεν θα καταλάβουν ποτέ!

Η ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Πάνθηρες: “Ο Ηθικός ξεπεσμός της ΚΑΕ έχει μεγαλύτερο κόστος από τον αγωνιστικό”

Previous article

Ο Αυγενάκης “πετάει” το μπαλάκι στην κυβέρνηση…

Next article
Login/Sign up