ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεωνίδας Βόκολος: “Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω σήμερα”

0

Ο Λεωνίδας Βόκολος στην πρώτη συνέντευξη τύπου από την θέση του προπονητή της ομάδας δήλωσε ότι σίγουρα ο Πανιώνιος μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Ο κόουτς του Ιστορικού σήμερα έδειξε στον λίγο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο ότι έγινε η αλλαγή στην ομάδα και επιτέλους η ομάδα έδειξε πάθος για τον στόχο που μπαίνει μέσα στο γήπεδο και δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Πανιώνιου:

Για το παιχνίδι: «Ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Έτσι όπως εξελίχθηκε σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Σίγουρα μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα και ο τρόπος που δεχτήκαμε την ισοφάριση. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες. Έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και συνεχίζουμε. Τώρα έχουμε τα play out και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ότι καλύτερο. Οι ομάδες πέφτουν στο γήπεδο μέσα, έχουμε ακόμα επτά ματς και είμαστε υποχρεωμένοι και για την φανέλα που φοράμε να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έως το τέλος».

Για την καλή εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Κυρίως για την ψυχολογία των παιδιών. Η εμφάνιση τους δίνει δύναμη για την συνέχεια, να ανέβει η αυτοπεποίθηση τους».

Για το τι είπε στους παίκτες: «Απλά πράγματα είπα. Το πρώτο ήταν πως αν υπάρχει έστω και το ελάχιστο το “εγώ” πρέπει να αλλάξει και να έχουμε το “εμείς”. Μέσα από την ομαδικότητα πετυχαίνεις πράγματα, όπως και ο Πανιώνιος στο παρελθόν. Επίσης τους είπα ότι αν πέσουμε ή όχι θα το δούμε στο τέλος των play out. Δεν είναι στην φιλοσοφία μου να υπάρχουν κατεβασμένα κεφάλια και να λέμε ότι έχουμε πέσει από τώρα».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-1 (Vid)

Previous article

ΚΟΤΝΙΚ: “Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και άτυχοι”

Next article
Login/Sign up