ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεωνίδας Βόκολος: “Οι ποδοσφαιριστές καταθέτουν την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι”

0

Ο Λεωνίδας Βόκολος ο κόουτς του Πανιωνίου, ο οποίος από το παιχνίδι με την ΑΕΚ μέχρι και σήμερα δεν έχει γνωρίσει την ήττα με τον Πανιώνιο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και για την κατάθεση ψυχής που κάνουν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια περισσεύουν όταν έχεις απέναντι σου ποδοσφαιριστές σαν αυτούς οι οποίοι το πρώτο στοιχείο που έχουνε είναι η κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους παίκτες που πιστέψανε στον εαυτό τους. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για τις συνθήκες και τη συνέχεια: «Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές, έχουμε άλλους 4 τελικούς. Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να χαρούμε αυτή τη μεγάλη νίκη κι από αύριο να κατεβάσουμε το κεφάλι και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη».

Για τον Τσιλούλη κι αν θα προλάβει την Ξάνθη: «Ο Τσιλούλης είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό καιθα ξέρουμε αύριο. Θα προετοιμαστούμε είτε με τον Τσιλούλη, είτε χωρίς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κι όλοι να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό».

Λαμία – Πανιώνιος 0-1 Τώρα αρχίζουν όλα…

Previous article

Κόρμπος σε Βόκολο: “Ξεγραμμένους μας είχανε….” (Vid)

Next article
Login/Sign up