ΜΠΑΣΚΕΤ

Λαύριο vs Πανιώνιος για την 4η αγωνιστική της Basket league 90-60

0

Ένας Πανιώνιος με 1 στα 17 τρίποντα έχασε με τριάντα πόντους από το καλό Λαύριο

Δεν μπόρεσε ο Πανιώνιος να μπει ποτέ στο παιχνίδι με το Λαύριο μιας και σε όλα τα ξεκινήματα των δεκαλέπτων οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλή διαχείριση της μπάλας και κατάφεραν με καλές άμυνες αλλά και εύστοχα σουτ να παίρνουν διαφορές 10 και 12 πόντων. 

Ο Πανιώνιος έδειξε ότι έχει για ακόμα μια φορά μεγάλο πρόβλημα στο ρόστερ όπου είναι πολύ μικρό και λίγο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Basket league και οι παίκτες που παίζουν δεν μπορούν να έχουν τα φυσικά αποθέματα για να είναι ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε καλά και έτσι το Λαύριο του έκανε από την αρχή του αγώνα μία διαφορά 12-0 στο πρώτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Χουγκάζ έδειξε αντίδραση και έκλεισε την άμυνα του και κατάφερε και έφερε κοντά το σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου σε 21-14 και με τον συνήθως ύποπτο του Πανιώνιου τον Μπέρι να πετυχαίνει 9 πόντους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος πάλι δεν ξεκίνησε καλά και στα πέντε λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου το Λαύριο έκανε πάλι μια διαφορά 13-5 και έκανε το σκορ σε 34-19. Ο Πανιώνιος πήγε πάλι να αντιδράσει στο τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσε να το καταφέρει και έτσι βρήκε το Λαύριο μπροστά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με 45-26

Χαρακτηριστικό του ημιχρόνου για τον Πανιώνιο είναι ότι ο Δίπλαρος σε συμμετοχή 13 λεπτών δεν πέτυχε ούτε ένα καλάθι και έμεινε στο μηδέν για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Ενώ οι Αμερικάνοι, ο Μπέρι με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Μπράουν με 5 πόντους και 1 ριμπάουντ προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να έχουν τον Πανιώνιο κοντά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Λαύριο για ακόμα μια φορά ξεκίνησε δυνατά και όχι μόνο κράτησε την διαφορά του πρώτου ημιχρόνου αλλά και την αύξησε στο τέλος της τρίτης περιόδου σε 23 πόντους και με το σκορ 67-44.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο πλέον ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα η κούραση του Μπέρι ο οποίος ήταν πάλι ο καλύτερος παίκτης του Πανιώνιου με 17 πόντους 8 ριμπάουντ για ακόμα ένα παιχνίδι αλλά και η αστοχία του Δίπλαρου που μόλις με 4 πόντους δεν βοήθησε καθόλου σήμερα την επιθετική γραμμή του Πανιώνιου. Ο Τάιλορ με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του Ιστορικού.

Live Basket League: Λαύριο vs Πανιώνιος

Previous article

Με το δεξί οι γυναίκες… νίκησαν τον ΠΑΟΚ 49-45 (Pics)

Next article
Login/Sign up