ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Λαμία vs Πανιώνιος παιχνίδι σωτηρίας και για τους δύο

0

Η Λαμία υποδέχεται τον Πανιώνιο αύριο Σάββατο στις 19:00 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Μπορεί και οι δύο ομάδες να είναι 7 και 6 βαθμούς μακριά από την ομάδα που παίζει μπαράζ αλλά για την Λαμία πιο πολύ και λιγότερο για τον Πανιώνιο το αυριανό παιχνίδι είναι ένας αγώνας σωτηρίας μιας και αν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης πηγαίνει στους 33 και δύσκολα ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να καλύψει την διαφορά. Η Λαμία μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν με την Λαμία μέχρι και την 29η αγωνιστική και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει βαθμούς από τα τρία αυτά παιχνίδια.

Αντίθετα με την Λαμία ο Πανιώνιος αν καταφέρει και πάρει αυτός τους τρεις βαθμούς και πάει στους 32 μετά έχει ένα εύκολο πρόγραμμα γιατί υποδέχεται την 27η αγωνιστική την Λάρισα μετά πηγαίνει στην Λειβαδιά. Την 29η αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Το αυριανό παιχνίδι είναι παιχνίδι “εξάποντο” αν μια από τις δύο ομάδες καταφέρει και πάρει την νίκη.

Ο Πανιώνιος με επιστροφές στην ομάδα όπως αυτή του Σαραμαντά αλλά δίχως να μπορεί να υπολογίζει τον καλύτερο του για φέτος που δεν είναι άλλος από τον Κότνικ. Να σημειώσουμε ότι ο Παπαγεωργίου θα εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών την 28η αγωνιστική με την Λειβαδιά και ο Μπανανά την 29η αγωνιστική με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με 20αδα στη Λαμία ο Πανιώνιος

Previous article

Super League: Λαμία vs Πανιώνιος σε αριθμούς

Next article
Login/Sign up