Κύριοι ποιος φταίει? Αυτός δεν ήταν Πανιώνιος

Μπάσκετ Γυναικών: Έδειξαν τα δόντια τους οι Πανθηρίνες μέσα στην Πυλαία
22 Απριλίου 2018
Τα επίσημα στιγμιότυπα του Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-3 (Video)
22 Απριλίου 2018

Κύριοι ο Πανιώνιος δεν ήταν αυτός που ξέρουμε σήμερα, απλά υπήρχαν έντεκα παίκτες μέσα στην Νέα Σμύρνη που απλά κοιτούσαν την μπάλα

Ο Πανιώνιος σήμερα δεν έχασε από τον Παναθηναϊκό έχασε από τον ίδιο του τον εαυτό. Από την στροφή του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος εκτός ορισμένων παιχνιδιών μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού δεν έχει δείξει ότι μπορεί να χτυπήσει παιχνίδι πρωταθλήματος ούτε ένα.

Ναι ξέρουμε ότι οι διαιτητές μας έχουν «σφάξει» και μας έχουν κλέψει παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας. Αλλά ρε παιδιά από τα Χριστούγεννα και μετά ο Πανιώνιος δεν βλέπεται δεν υπάρχει συνοχή στην ομάδα δεν υπάρχουν αποδυτήρια, δεν υπάρχει ομαδικότητα.  Ποιος φταίει γι’ αυτό δεν ξέρω… Δεν είμαστε ούτε προπονητές ούτε διοίκηση της ομάδας για να ξέρουμε από μέσα τι γίνετε. Απλά ο Πανιώνιος θέλει έναν ηγέτη να κατευθύνει την ομάδα και να την οργανώσει τόσο μέσα στο γήπεδο αλλά πιο πολύ μέσα στα αποδυτήρια. 

Σήμερα φάνηκε το πόσο «γυμνοί» είμαστε παντού και στα αποδυτήρια αλλά και στο γήπεδο, δεν πηγαίνει άλλο ο Πανιώνιος πρέπει να κάνει ένα καινούριο restart σε όλα τα επίπεδα. Ο Πανιώνιος πρέπει να επενδύσει σε πιτσιρικάδες παίκτες Έλληνες.

Ο Πανιώνιος πρέπει να έχει παίκτες να «τρώνε» την μπάλα να βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά. Να κάνουν χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο και να έχουν φυσική κατάσταση. Όλα αυτά τα παιδιά θέλουν ένα προπονητή ηγέτη να είναι μέσα στα αποδυτήρια και στο γήπεδο το αφεντικό να ξέρει τι ζητά και να το μεταφέρει στην ομάδα και όλοι να τον καταλαβαίνουν. 

Μόνο έτσι ο Πανιώνιος θα καταφέρει να ξανά κάνει το restart που θέλουν όλοι και όλες αυτόν τον Πανιώνιο του 2015, 2016, 2017, αυτόν τον Πανιώνιο που με περιορισμένο όριο μεταγραφών έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει αλλά τότε είχε προπονητές και ήταν αφεντικά μέσα στο αποδυτήρια ήταν πραγματικοί mister.

Τέλος δεν θα ασχοληθούμε με τον αγώνα γιατί για εμάς δεν υπήρχε αγώνας που να είδαμε τον Πανιώνιο που ξέρουμε. Εκτός των Οικονομίδη, Σταυρόπουλου, και Μπανανά, Κότνικ (ο οποίος μπορεί να ευθύνεται στο φάουλ που έφαγε το γκολ αλλά άνθρωπος είναι και αυτός και θα κάνει ένα λάθος) που έσωσαν λίγο την παράσταση όλοι οι άλλοι ήταν για κλάματα. Μένουμε ότι μένουν απλά ακόμα δύο αγωνιστικές και καλύτερα η ομάδα να αρχίζει να κάνει από τώρα το ξεσκαρτάρισμα που πρέπει να γίνει και να κοιτάξουμε όλοι την επόμενη ημέρα.

Μην σας χαλάει σήμερα που έπεσε το κράξιμο στο τέλος του αγώνα, απλά αναρωτηθείτε γιατί? Εμείς έχουμε μία απάντηση, απλά το ποτήρι σήμερα ξεχείλισε απότομα λόγω Παναθηναϊκού και έχασες από μία ομάδα που δεν έχει ομάδα με τόσα προβλήματα. 

Δεχτείτε αυτή την κριτική γιατί πιστεύουμε ότι δεν θέλει κανείς Πανιώνιος το κακό της ομάδας κανείς Πανιώνιος δεν πηγαίνει στο γήπεδο για την νίκη μόνο. Αλλά νισάφι πια πλέον πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και ο κόσμος που δεν έρχεται στο γήπεδο αλλά και όλοι οι υπόλοιποι.