Κουτσιάλης: Το πόλο του ιστορικού πρέπει να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Μετά τη μεγάλη νίκη του Πανιώνιου μέσα στη Πάτρα επί του ΝΟ Πατρών πηγαίνει αύριο για να παίξει το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος με το Π.Φάληρο.

Ο αντίπαλος του «Ιστορικού» εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένος τη φετινή σεζόν και βρίσκεται σε πιο υψηλή βαθμολογική θέση, όμως ο Κώστας Δήμου και οι παίκτες του επιθυμούν να κλείσουν το 2016 με νίκη, η οποία αν έρθει θα φέρει πιο κοντά την ομάδα στον μεγάλο στόχο: Την παραμονή στην Α1 κατηγορία. 

Υπενθυμίζεται ότι ο «Ιστορικός» έχει συγκεντρώσει έως τώρα έξι βαθμούς και αύριο κοντράρεται με τον ΑΟΠΦ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. 

Για την αναμέτρηση μίλησε στο panioniospolo.gr o Χρήστος Κουτσιαλής:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Θεωρώ ότι θα είναι κλειστός αγώνας, όπως τα περισσότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Ο Πανιώνιος θα δώσει το 100% με στόχο να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και θα χαρούμε πολύ να μας στηρίξει ο κόσμος του «Ιστορικού», καθώς πάντα μας δίνει ώθηση η δυναμική του παρουσία»

Πηγή: panioniospolo.gr