Κούρντι: «Η προτεραιότητά μας είναι να κρατάμε το μηδέν»

Ο Αμίρης Κούρντι μετά το τέλος του φιλικού με την Παναχαϊκή έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα της NOVA όπου μίλησε για την πορεία της ομάδος και του ίδιου αλλά και για το εναρκτήριο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αμυντικός του Πανιώνιου:

Είχατε μια καλή παρουσία στο α’ ημίχρονο, παίξατε καλά σταθήκατε και αμυντικά καλά αλλά και επιθετικά. Δημιουργήσατε πολύ καλές φάσεις είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας σου?

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλό πρόσωπο σε όλα τα φιλικά όχι μόνο στο σημερινό. Προσπαθούμε να κάνουμε ανάπτυξη παίζουμε ένα σύστημα που μας βγαίνει και μας δουλεύει.

Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε πιστεύω ότι είχαμε μια καλή εικόνα σήμερα και θα έχουμε ακόμα καλύτερη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ερώτηση αν του ταιριάζει πιο πολύ του ίδιου το νέο σύστημα?

Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ τρέξιμο μου αρέσει να παίζω επιθετικά, αλλά όπως παίζω επιθετικά πρέπει να είμαι και στην αμυντική γραμμή καλός.

Στα φιλικά είδαμε μια ομάδα αρκετά «σφιχτή» δηλαδή ομάδα στιλ Ανιγκό, θα είναι αυτός ο Πανιώνιος στην φετινή σεζόν?

Η προτεραιότητά μας είναι να κρατάμε το μηδέν, από εκεί και πέρα έχουμε παίκτες ποιοτικούς για να είμαστε επικίνδυνοι επιθετικά, αυτό φαίνεται και στα φιλικά μέχρι τώρα.

Με τι φιλοδοξίες ξεκινά ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα?

Δεν μου αρέσει να δίνω στόχους αλλά έχουμε μια ποιοτική ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά φέτος.

Στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ σε αυτό εδώ το γήπεδο, περιμένεις δυσκολίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην προετοιμασία?

Κάθε πρεμιέρα είναι και δύσκολη, από την άλλη παίζουμε στην έδρα μας θα έχουμε τους φιλάθλους μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά να τελειώσει αυτό το παιχνίδι και να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς.

Επέστρεψες πιο έμπειρος στο Ελληνικό πρωτάθλημα? Τι έζησες στην Σαουδική Αραβία?

Η αλήθεια είναι ότι έχω γυρίσει πιο έμπειρος, έφυγα «παιδάκι» και γύρισα πιο έμπειρος μπορώ να βοηθήσω και τον εαυτό μου αλλά και την ομάδα ελπίζω να πάνε όλα καλά χωρίς τραυματισμούς.